Журналіст Першого місцевого працював на місці події.

З його слів, аварія трапилася близько 22:00 вчора, 27 вересня.

Легковик "Мазда" зіткнувся з вантажівкою. За попередньою інформацією один чоловік загинув на місці пригоди. На місці працює слідчо-оперативна група та патрульна поліція, рух трасою ускладений.

Деталі дивіться сьогодні у програмі "Патруль".

pic

pic

За офіційною інформацією, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Рівного близько 22 години учора, 27 вересня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У результаті зіткнення автомобілів «Mazda-3» та «МАЗ» загинув водій легковика.

Слідчі встановили, що 33-річний здолбунівчанин, водій автомобіля «Mazda-3», рухаючись зі сторони Дубно в напрямку Здолбунова, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «МАЗ». За кермом вантажівки, яка належить одній із аграрних фірм, перебував 50-річний мешканець села Яловичі Млинівського району.

У результаті зіткнення легковик відкинуло на узбіччя, а «МАЗ» з’їхав у кювет. Водій «Mazda-3» загинув на місці події, кермувальник вантажівки отримав забої обличчя. Усі транспортні засоби доставили на спецмайданчик міста Рівне .

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області