У кабінетах Рівненської ОДА дістали «з під сукна» старий проект будівництва спортивного комплексу в Рівному.

Як повідомляє ERVE.UA, під його зведення на вулиці Макарова (неподалік ТЦ «Екватор») уже давно виділено 10 гектарів землі.

«В спортивному містечку планувалося будівництво і льодового палацу, і 50-ти метрового басейну, і легкоатлетичний зал. Але проект 2009 року потрібно вивчити та відкоригувати до потреб сьогодення. Це будівництво надзвичайно дороге, тому будемо думати, яким чином вирішувати це питання», - розповідає Олексій Муляренко.

За його словами, у нього відбулася розмова тет-а-тет з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим, в якій останній пообіцяв, що в 2017 році будуть закладені в держбюджеті чималі кошти на будівництво спортивної інфраструктури в містах.

«Якщо те, що міністр пообіцяв справдиться, то ми одразу почнемо роботу над ним. Зараз сам проект потрібно оптимізувати та розбити на черги. Орієнтовна вартість старого проекту зразка 2009 року становить 40 мільйонів доларів. Звісно, це не підйомна сума для Рівне нщини», - підсумовує Муляренко.

Зараз опрацьовується варіант спорудження залу-трансформеру. В ньому можна буде проводити спортивні події та культурні заходи. Але це все можливо лише за підтримки Міністерства спорту.