Іменини - один з найважливіших для православного християнина днів - це день небесного покровителя людини, святого, чиє ім'я дається християнину при хрещенні. У церковному календарі буває по кілька днів пам'яті одного і того ж святого, також одне і те ж ім'я носять багато святих.

2 жовтня свої іменини відзначають чоловіки з іменами Федір, Костянтин та Ігор.

Федір

На роботі Федір - один з кращих, він надійний і грунтовний. З товаришами доброзичливий, не скандаліст, але стосунки обмежуються в основному колом службових обов'язків. Після роботи, ввічливо попрощавшись, він поспішає додому.

Федір ні в чому не любить поспіху. Він не з тих, хто на другий день після знайомства запропонує руку і серце. Спершу він повинен переконатися, що вибір його зовсім правильний, що обраниця дана йому Богом і, отже, на все життя. Він майже ідеальний чоловік, прекрасний господар, турботливий батько. Якщо у вас пізня дитина - назвіть його Федором. Хлопчик доб'ється всього в житті.

Костянтин

Костянтин - відповідальний і сумлінний чоловік. При цьому хитрий і впертий. Але справі, якою займається, віддає всю душу. Делікатний. З підлеглими м'який, швидше попросить, ніж накаже. Має сильно розвинену уяву. Може дратуватися через дрібниці.

Характер Костянтина складний і суперечливий, це дивовижна суміш постійності з непостійністю. Часом похмурий. Люди похилого віку люблять Костянтина, а Костянтин - людей похилого віку.

Ігор

Зовні схожі на матір, а характером - на батька. В основному терплячі, хоча деякі з них, незважаючи на здібності, так і не закінчують ні інституту, ні технікуму. Однак багато домагаються успіху в житті, стаючи вченими і хорошими керівниками. У Ігорів багато близьких друзів.

"Осінні" Ігорі розкривають свій талант після тридцяти років. Вони горді і досягають всього своєю власною працею. Чоловіки з ім'ям Ігор ревниві до самозабуття, в шлюбі завжди прагнуть бути лідерами і вимагають від дружини, щоб вона все робила так, як хочуть вони. У них добре розвинене аналітичне мислення. Легкі на підйом.

Привітання з Днем Ангела

Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було,

Щоб щастя сімейне його берегло,

Щоб радість завжди була на порозі,

А лихо в далекій і вічній дорозі.

Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,

Убереже Вас від біди повсюди,

Нехай несе Вам радість кожна мить,

І благодать Господня з Вами буде.

* * *

Хай добрий Ангел береже повік

Вогонь зорі, що долею зоветься.

Життя, неначе вишитий рушник,

Багрянцем калиновим усміхнеться.

Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,

Нехай здійсняться тисячі бажань,

Щоб доля дарувала тільки щастя,

Ні грама бід, ні капельки страждань.

Будьте завжди гарними і молодими,

Бажанами, добрими і простими.

Зажди усміхненими і милими,

Зажди коханими і єдиними.

* * *

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог !

* * *

Нехай Вас Бог благословляє

І від людей Вам буде шана,

А щедра матінка-земля

Дає наснагу Вам щорана.

Живіть щасливо сотню літ

На втіху всій своїй родині;

Хай Бог Вас береже від бід

У нашій славній Україні.