Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

У Овнів сьогодні грайливий настрій, Овни здатні на забави і прокази і беззастережно стаєте лідером славної компанії, яка доти не знала, куди себе подіти.

Телець

Або Тельці сьогодні відвідають когось, чи це їм нанесуть візит. Можливо, при цьому виникнуть дрібні розбіжності, але, якщо особистий гороскоп не слабкий, завжди можна буде домовитися.

Близнюки

Якщо Близнюки готові здійснити вчинок, який може певною мірою змінити долю, кращих днів, ніж сьогодні не придумаєш. І дай вам Бог!

Рак

Поєднання пристрасності і нерішучості може створити велике внутрішнє напруження, яке треба вміти періодично розряджати. Кращий варіант - м'язові зусилля - тренажерний зал, домашні клопоти по господарству і т. п.

Лев

Якщо у Левів є запланований публічний виступ, то воно пройде дуже добре і в піднесеній атмосфері. Скористайтеся цим.

Діва

Домашні міжсезонні клопоти. Щось треба ущільнити, щось зміцнити, що перемістити. Так, нісенітниця. В принципі, ці дні досить вільні.

Терези

Терезам сьогодні треба багато і довго спілкуватися. Решту дня Ваги проведуть за листуванням в соціальних мережах або в розмовах по телефону.

Скорпіон

Домашні клопоти. Дрібні ремонти, боротьба за чистоту в найпотаємніших місцях житла, невеликі покупки. Швидше за все, це будуть предмети прикраси. Наприклад, штори.

Стрілець

Тотальне наведення порядку навколо себе - в будинку, особистої майстерні, на присадибній ділянці. Як-ніяк, попереду великі зміни, і Стрільцям слід бути у всеозброєнні.

Козеріг

Професійні знання Козерогів знадобляться при рішенні якогось побутового питання. Тільки потрібно попросити добровільних порадників тільки стихнути.

Водолій

Багато ліків можуть надавати на Водоліїв протилежний вплив - димедрол збудливу, ефедрин присипляє, гіпотензивні засоби можуть підвищувати тиск і т. п. Будьте уважні!

Риби

Дуже гарний час для "занурення" в якусь створену великим мистецтвом тонку субстанцію. Так вміють робити справжні меломани, цінителі живопису і т. п.

Джерело: UkrMedia