В день 4-го жовтня свій день Ангела відзначають чоловіки з такими іменами як Дмитро, Данило та Андрій. Що означають дані імена та як красиво привітати з цим святом?

Дмитро

Чоловіки на ім'я Дмитро дуже вольові, можуть вибухнути у будь який момент, з ними складно спілкуватися. Обожнюють затишок, комфорт, красивих жінок і різноманітні задоволення. Їм важко обмежувати себе в чому-небудь.

Дмитро розумний, наполегливий, винахідливий, не боїться праці. Колеги цінують в ньому товариськість, здатність легко переживати невдачі. Щоб створити Дмитру необхідний рівень життєвого комфорту, дружині доведеться чимало поламати голову. Дружині доведеться змиритися з буркотливістю чоловіка. Великим авторитетом у Дмитра користується мати. Помірно ревнивий. Романтичне ставлення до жінок зберігається до самої старості.

Данило

Ці чоловіки дуже запальні, ревниві, імпульсивні. За професією вони адміністратори, лікарі, педагоги, інженери в галузі електроніки, підприємці, митці, музиканти, а також водії, шевці, будівельники. Шлюб їх вдалий. Люблять дітей, але дружині по господарству не допомагають. Із задоволенням проводять час на дачі. Товариські й гостинні.

Безмірно добрі до рідних і близьких людей. "Осінні" - розважливі, прагматичні і егоїстичні. Добрі і чуйні. Невибагливі в їжі і ніколи не зроблять дружині зауваження з приводу несмачного обіду. Не дуже акуратно носять речі.

Андрій

Андрію подобається боротися за правду і справедливість, відстоювати свою точку зору. У спілкуванні Андрій чарівний і мужній, вміє справити враження на жінок, вливається в будь-яку компанію або робочий колектив, він здається веселуном, може розповісти масу веселих історій і розважити публіку.

Він критик і мислитель, у нього є не просто своя точка зору, він прекрасно в ній розбирається і може її аргументувати, підтримати дискусію.

Він ніколи не скаржиться і не показує свою слабкість, він рідко стане звертатися по допомогу, навіть якщо вона йому необхідна. Він може бути легковажним і непостійним, але все ж прагне до стабільної і міцної сім’ї. Він ревнивий, і в той же час високо цінує те, що у нього є і оберігає це.

Привітання з днем Ангела

Хай Ангел на іменини

Здійснить всі бажання,

Несе щастя щохвилини,

Успіх й процвітання.

Радістю життя вквітчає

І додасть здоров‘я,

Мудрістю благословляє,

Добром і любов‘ю!

* * *

Хай Ангел-Хранитель вночі

Запалить тобі три свічі.

Перша свіча - за любов:

Даруй її знов і знов.

Друга - за доброту,

правду і прямоту.

Третя свіча - оберіг

Від всіх негараздів і лих.

* * *

Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було,

Щоб щастя сімейне його берегло,

Щоб радість завжди була на порозі,

А лихо в далекій і вічній дорозі.

Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,

Убереже Вас від біди повсюди,

Нехай несе Вам радість кожна мить,

І благодать Господня з Вами буде.

* * *

Ти вір в життя і будь собою.

Хай час летить собі, а ти,

Як сонце ранньою весною,

Цвіти проміння золотим.

І хай в очах твоїх відкритих

Нестримна молодість буя,

І хай несе тебе по світу

Життя бурхлива течія.

І завжди ангел-хоронитель

Тебе боронить від біди,

Ти просто вмій життю радіти

Й по ньому з усмішкою йди!

* * *

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог!

Читайте також красиві привітання на будь-який випадок.