Головне управління ДСНС України у Рівненській області вкотре застерігає: щоб лихо не прийшло до вашої оселі, зробіть своєчасні висновки і будьте уважними та обережними.

03 жовтня о 08:46 в місті Здолбунів по вулиці Гончара, неподалік будинку №5 вогнеборці ліквідували загорання сміття на площі 4 м.кв.

О 09:33 в місті Радивилів по вулиці Залізняка співробітники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу в дерев’яній господарчій будівлі розміром 4х4м.

Того ж дня, о 16:35 неподалік міста Острог на землях Вельбівської сільської ради працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання сухої трави на площі 0,6 га.

А о 16:52 в місті Острог по вулиці Вишневського бійці ДСНС врятували від знищення вогнем господарчу будівлі розміром 5х4м.

О 19:45 неподалік села Голубне Березнівського району рятувальники ліквідували пожежу в неексплуатуючому дерев’яному житловому будинку розміром 6х4м та господарчу дерев’яну будівлю 3х3м.

Жервт та постраждалих на пожежах не було. У всіх вище перерахованих випадках причини пожеж та розмір збитків наразі встановлюються.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.