Скористайтеся можливістю дізнатися, що ж на сьогодні віщують вам зорі:

Овен

Ви пробували «на міцність кожну мить цього світу – світ виявився міцнішим». Тепер Ви набагато частіше, ніж раніше перебуваєте в роздумах. Сторонній спостерігач вважав би це депресією, але тільки Ви і зірки знаєте, яка інтенсивна робота думки відбувається зараз у Вашій голові. Адже Ви не маєте наміру здаватися.

Телець

Вас приваблює навіть не кінцевий результат, а сам процес творчості, і тому Ви мимоволі розтягує задоволення і все ніяк не закінчите роботу. А на будь-які зауваження у Вас є хороші виправдання. Хоча, звичайно, це довго тривати не зможе.

Близнюки

Ви вийдете переможцем з ще однієї виробничої баталії. Завдання здавалося складним, і все-таки... Все було б набагато простіше, якби Ви були належним чином озброєні, а так виходить, що довелося битися буквально голими руками. До речі, за це покладається надбавка.

Рак

Ви попросіть допомоги не тому, що самі не впораєтеся, а тому, що одному нудно. Тим більше, що представилася і відмінна можливість трохи зіграти на публіку

Лев

Одружені будуть більш успішні в бізнесі, але більш скуті у творчих заняттях, бо творчість, як така, завжди приносить задоволення, але далеко не завжди – гроші.

Діва

Ви готові розібрати по цеглинці відому структуру і тут же скласти її заново, але в дещо іншій конфігурації. Тільки от, чи вистачить у Вас сил для того, щоб переконати декого в доцільності цього заходу?

Терези

Підвищена ймовірність конфліктів, причому більш серйозних, ніж привід,що їх провокує, емоції можуть взяти верх над здоровим глуздом. А з іншого боку, чому б трохи не покапризувати і не похизуватися? Трохи підвищена ймовірність травматизму від гострих, тяжких та гарячих предметів. Спиртне небажано.

Скорпіон

Найкращий день для того, щоб зібратися з духом і зробити, нарешті, пропозицію або відповісти на таке. Якщо почуття взаємні і відповідь позитивна, то міцніших стосунків годі й шукати. Якщо сьогоднішні перші підозри у жінок на предмет вагітності в майбутньому підтвердяться, то, швидше за все, це буде дівчинка. Або дві...

Стрілець

Можливі тертя з сусідами, які вважають, що Ви їм щось винні. А може, це Ви вважаєте, що повинні вони Вам. Уповільнена, але тривала перестрілка. Кожна із сторін пильно стежить, щоб ситуація не вийшла з-під контролю.

Козеріг

Просто нічого не хочеться. Цей день пройде в ліні, неробства і задоволенні маленьких примх. До речі, нині чоловічі примхи коштують не дешевше жіночих. Навколо і всередині Вас одні міражі і ілюзії. Не робіть поспішних висновків, нічого не обіцяйте і нікому, в тому числі собі, не критикуйте. Алкоголь небажаний.

Водолій

Можливі прибутки. А у Вас напевно з'явиться рецепт, як ще трохи підзаробити. Сьогодні при будь-яких хворобах більш дієвими виявляться нетрадиційні способи лікування. Але не забувайте перевірити наявність у знахаря сертифіката.

Риби

Дрібні неприємності через дрібниці. Можна навіть назвати їх «шорсткостями». Але дуже багато з них шуму. Може, із-за тертя? Можливі головні болі, запаморочення, підйом артеріального тиску, неприємні сновидіння, нав'язливі думки. Це просто треба пережити.

Джерело: UkrMedia