За парти всадовили більше двох десятків рівненських медиків. Терапевти, гінекологи та акушери з багаторічним стажем знову осягали тонкощі збереження чоловічого та жіночого репродуктивного здоров'я.

Клінічний тренінг "Покращення планування сім'ї та репродуктивного здоров'я" добігає свого завершення. 23 лікарі Рівне нщини навчалися у рамках проекту "Разом до здоров'я". Фінансує його американська агенція з міжнародного розвитку. П'ять днів тренери консультували лікарів щодо методів планування сім'ї, контрацепції, профілактиці інфекцій, які передаються статевим шляхом та профілактики раку молочної залози.

На Рівне нщині проект працює уже протягом двох років. Координатори відзначають його позитивні результати. Задоволені тренінгом і самі лікарі. Зізнаються: навчання було цікавим та корисним. Олена Теслюк працює лікарем акушер-гінекологом у Кузнецовську. І вже у понеділок хоче влаштувати міні-тренінг своїм колегам.

Місцеві ж лікарі початку нового робочого тижня не чекають. Засвоєні знання одразу ж почали застосовувати на практиці. Поки лікар-гінеколог Тетяна Тарасюк вчилася, до неї під кабінетом вишикувалася ціла черга.