Лише місяць тому розпочався новий навчальний рік, а Костопільські школярі вже активно готуються до Всеукраїнських турнірів, конкурсів та олімпіад.

Так, 21 вересня 2016 року в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування відбулась щорічна настановна сесія Рівне нської Малої академії наук учнівської молоді. Участь у ній взяли 49 учнів Костопільського району. Юні дослідники мали можливість почути виступи провідних науковців Рівне нщини та отримати настанови стосовно своєї дослідницької діяльності. Окрім того, весь жовтень у майбутніх науковців розписаний наперед, адже попереду - обласні етапи Всеукраїнських турнірів юних хіміків, біологів, географів, правознавців та інших.

Сприяє участі костопільських школярів у подібних заходах незмінний меценат - місцеве підприємство "Свиспан Лімітед", що понад 13 років постійно надає фінансову та матеріальну допомогу на підтримку талановитих та обдарованих дітей.

Так, цього року підприємство виділило 12 тисяч гривень на транспорт для перевезення школярів до місць проведення олімпіад та конкурсів. Працівники підприємства "Свиспан Лімітед" бажають учням успіхів, нових здобутків та перемог.

pic