"Напонюватися енергією, радістю та світлом – основне призначення жінки" (Олеся Сергієнко)

В сучасному світі жінка постійно отримує виклики. Часто саме на її плечі лягає процес виховання дітей, організація домашнього господарства, а можливо і їх матеріальне забезпечення.

Основне жіноче призначення та основні жіночі якості заклала сама природа.

Жіночі якості, це доброта, щирість, ніжність, співчуття, але важливо не загубити свою жіночність таким жінкам, які займаються розвитком своєї кар’єри, отримали визнання в професійному середовищі.

В суспільстві чомусь вважають, що для чоловіка головне, це надавати фінансове забезпечення своїй сім’ї, з роботи він приходить частенько втомлений та йому потрібен просто вогонь, енергія, яку він може узяти від жінки.

Жінка має пам’ятати, що необхідно володіти колосальним потенціалом та внутрішнім запасом, щоб віддівати себе улюбленій справі та наповнювати поряд свого чоловіка, своїх дітей, створювати гармонійну атмосферу в домі. Жінки на сьогодні можуть виконувати складну та важку роботу, займати керівні посади, вести бізнес по тим самим правилам, як і чоловіки.

Деякі жінки приходять додому після роботи та починають вести себе, як менеджер по персоналу, адвокат, фінансовий директор та забувають, що вони з близькими людьми та вдома потрібно виконувати головну роль матері та жінки.

Виникає питання, чи можна поєднати жінці процес ведення бізнесу та розвиток своєї жіночності? Так.

Це сильні особистості, лідери по життю, які систематично досягають поставлених цілей перед собою.

Кар’єрний ріст жінки не можливий без її особистого розвитку!

Найсильніші сфери особистого розвитку для жінки - це краса, виховання дітей та її здоров’я.

Але, варто згадати відомого Еріха Марія Ремарка, який сказав: «якою б сильною не була жінка, вона чекає чоловіка сильніше себе. І не для того, щоб він обмежував їй свободу, а для того, щоб він дав їй право бути слабкою». Але, виникає питання, де жінці брати енергію?

Говорять, як виглядає жінка, це показник її чоловіка. Зовнішній вигляд жінки, говорить про її особистий розвиток, її інтереси, відношення до себе та Всесвіту.

Заробляючи гроші чоловіки мають пам’ятати, що в свою жінку потрібно систематично інвестувати (краса, навчання, відпочинок, здоров’я та інше), завдяки чому їхня жінка зможе розвиватися.

Таким чином, жінка буде накопичувати колосальну енергію та відкривати найкращі сторони своєї жіночності.

Подібні люди і притягують подібних. Одна жінка пам’ятаю сказала: «коли в мене нічого не було, я була сама. Коли в мене з’явився власний будинок, почав розвиватися бізнес, я отримала авторитет та повагу в своєму середовищі, тут в мене і партнер з’явився»

Але, важливо відмітити, що любов, це коли нас люблять не за те, що ми маємо, а за те, якими якостями особистими, людськими ми володіємо.

Жінка та чоловік не зможуть стати успішними, якщо не мають відповідного світогляду, способу життя, цінностей для цього. Отже, успіх має притягувати до себе успіх.

Для того, щоб досягнути відповідних цілей у житті ми повинні стати тими особистостями, які зможуть цього досягнути.

Іноді чоловіки вважають, що жінкам потрібен лише їх статус та гроші, але насправді жінка шукає впевненість в наступному дні, вона шукає фінансову стабільність, захищеність для їх майбутніх дітей. І це правильно.

На справді дуже не просто створити жінці сімейні стосунки, коли її бізнес, кар’єра знаходяться на стадії під’йому.

Жінка має відчувати себе особистістю, вільною, розвинутою, мати свою улюблену справу, яка буде приносити відповідний прибуток.

Любити можна по справжньому лише тоді, коли жінка любить себе. А, любити жінка може тоді, коли вона відчуває себе сильною та незалежною особистістю.

Сильна жінка, це жінка, яка несе у світ життя, енергію, світло та радість.

В серйозні стосунки дорослі люди приходять, коли вони усвідомлюють свою цінність та унікальність.

Повна матеріальна залежність жінки від чоловіка, може поставити під загрозу їх особисті стосунки.

Звичайно дуже добре, коли в деяких сім’ях, які пройшли різні випробування чоловік «не обезцінює свою жінку».

Отже, кохання, сім’я, гроші, кар’єра, визнання, що є головним для жінки сьогодні?

Мабуть все є головним для успішної жінки в сучасному світі сьогодні.

А, як вона зможе відчувати себе щасливою, коли немає кохання, сім’ї, улюбленої справи, матеріального забезпечення та цінності її, як особистості ?

Важливо, щоб жінка відчувала себе щасливою! Я бажаю вам внутрішнього балансу та вміння управляти часом для свого професійного та особистого життя!

Статтю підготувала Олеся Сергієнко сертифікований
коуч по стандартам ICF, ECF (життєвого балансу, взаємовідносин,
професійного розвитку), бізнес-тренер, медіатор, адвокат, директор
і засновник ПП юридичної фірми «Компроміс-Право»