Аліна Карп'юк, жителька с. Серники, Зарічненський району благає допомогти своїй сестрі та чоловікові, які хворі онкологією.

Марині Полюхович 20 років, їй поставили діагноз Гостра лейкемія у 2015 році. Її сестра благає про допомогу дівчині у соцмережах. Жінка і сама перехворіла онкологією, тому всі кошти пішли на її лікування. Тому тепер родина виснажена як матеріально, так і морально.

Окрім рідної сестри, захворів цьогоріч онкологією чоловік Аліни Карп'юк Іван. Його діагноз Адренокортикальна карцинома 4 стадії, пухлина надзвичайно рідкісна і агресивна, українська медицина від нього відмовилася, пише пані Аліна.

"Ваня чудовий тато двох діток, ідеальний чоловік і дуже добра людина, ніхто не скаже про нього нічого поганого. Маринка зразкова студентка Юридичної академії, надзвичайно світла, відзивчива і з доброю душею дівчинка, яку всі люблять. Мабуть, в це важко повірити, але не минуло і року, як я сама перехворіла онкологією. Наша сім`я виснажена і морально, і матеріально." - Пише у благальному пості в соцмережі Аліна Карп'юк.

"Я падаю перед Вами на коліна, люди добрі, будьте милосердними і Бог поверне Вам Ваше добро. Я вірю, що з нашими молитвами і Вашою підтримкою біди нарешті відступляться від нас. Низько схиляюся перед тими, хто вже допоміг. Хай Вас Бог благословить!" - Благає Аліна Карп'юк.

Її хвора сестра Марина вперто бореться з недугою та дякує всім небайдужим за підтримку: "На власному прикладі переконалась, що в світі дуже багато хороших людей! Не маю можливості відписати кожному, але хочу сказати ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ всім моїм рідним, знайомим і людям, яких я зовсім не знаю за підтримку, вона для мене зараз дуже важлива! Ви всі мене надихаєте і даєте сил боротись, тепер я точно знаю, що завдяки вам не маю права здаватись."

Карпюк (Полюхович) Аліна Анатоліївна

Номер рахунку Приватбанку : 5168755612084000

Тел. +380973547668, +380999848805

Мама - Полюхович Любов Михайлівна

Номер тел. 0663390066

pic

pic

pic