Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

Відмінний день для серйозних придбань і почала фінансових проектів. Сприятливо спілкування з впливовими і авторитетними людьми, можна знайти покровителя. Ваша привітність і тактовність допоможе вам відкрити багато дверей.

Телець

Чудовий день для прийняття ванн, лікування травами, очищення організму. Вдалими будуть морські поїздки. Людей творчих може відвідати натхнення. Можливі віщі сни, буде загострена інтуїція.

Близнюки

Серйозну небезпеку для здоров'я сьогодні може представляти вода і хімічні речовини, є небезпека отруєння та інфікування. Не слід фарбувати волосся. День гарний для творчості, для виступів і торгівлі жіночими речами.

Рак

Не будьте дріб'язковими, прискіпливі і надто критичні до інших. Але не варто бути надто довірливими. Можливі фінансові труднощі, викликані неправильними рішеннями. Не слід бути марнотратними, краще утриматися від покупок і грошових вкладень.

Лев

Будьте стриманішими у своїх висловлюваннях, щоб не посваритися з друзями. Не варто потрапляти на очі начальству, так як може відбутися неприємна розмова. Постарайтеся проявляти дисципліну і стриманість. Можливе загострення хронічного захворювання серця.

Діва

Вам буде здаватися, що обмежують вашу свободу. Може бути, так все і є. Але ваша активність сьогодні все одно не дасть потрібних результатів. Можливі конфлікти з батьками. Остерігайтеся переломів.

Терези

Якщо вам потрібно їхати у відрядження або підписувати важливі договори, то сміливо робіть, це один з найбільш вдалих для цієї справи день. Успіх буде супроводжувати вас сьогодні, у будь-якій сфері діяльності. Цього дня, вам вдасться значно примножити ваш капітал. Незважаючи на великі навантаження, ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті. В особистому житті, очікуються нові амурні знайомства.

Скорпіон

Сьогодні є можливість отримати звістку, яка може докорінно змінити все ваше подальше життя. Сьогодні багатьом Скорпіонам доведеться зробити важкий вибір, який може виявитися - невірним. Постарайтеся заспокоїтися, наведіть всі свої думки в порядок і тільки тоді приймайте остаточне рішення. В цьому випадку ви зможете уникнути помилок.

Стрілець

Людям цього знаку, не варто близько до серця брати проблеми, які найімовірніше, сьогодні випадуть на вашу долю. Це все пройде, хоча для цього вам доведеться докласти чимало зусиль. Ймовірно, намічені плани зазнають зміни. Ситуація буде складатися зовсім не так, як передбачалося. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню намічених справ. Деякі люди, сьогодні можуть отримати неприємні звістки.

Козеріг

День обіцяє бути для Козерогів, суперечливо двоїстим. У першій половині дня, ви можете відчувати себе енергійними і життєрадісними, а в другій відчуєте незадоволення і розчарування. Тому вам буде складно оцінювати людей і здійснювати реальні вчинки. Деяких людей цього знака, сьогодні можуть очікувати неприємні звістки.

Водолій

Життєвий потенціал людей цього знаку, буде на високому рівні. Але не варто приймати необдумані рішення, або робити імпульсивні вчинки, вони можуть призвести до непередбачуваних результатів. Чоловікам - Водоліям, у цей день не слід шукати любовних пригод, або нових знайомств, адже вони будуть нетривалими. А от жінкам - Водоліям, не варто впадати в крайність або приймати бажане за дійсне. Зірки радять краще розібратися в своїх почуттях.

Риби

Намагайтеся не дратуватися, якщо позиція оточуючих категорична або агресивна – зараз важливіше знайти тих, хто готовий працювати разом з вами, підтримати реалізацію вакансій, що вас проектів. Плани і завдання краще розглядати глобальні. До змін може підштовхнути внутрішня незадоволеність досягнутим на даний момент. У цей день добре робити те, що вимагає великих витрат сил та енергії.