День Ангела або іменини - це день пам'яті святого, чиє ім'я людина отримала при хрещенні. 11 жовтня свій День Ангела святкують Марк,Макар,Матвій та В'ячеслав.

Марк

Марк егоцентричний, і у житті ця риса буде успішно маскуватися чарівною посмішкою, підкресленою ввічливістю і готовністю до самопожертви.

Одружується дуже обережно. Шукає жінку, яка могла б стати йому бездоганною подругою, помічницею. Жінка з вираженою індивідуальністю, творчо обдарована буде швидше за все дратувати і пригнічувати Марка.

Він прагматичний і трішки замкнутий. Навіть для найближчих він ніколи не буває відкритий повністю. Любить доводити своє, сперечатися.

Макар

Це здатні, але вперті чоловіки з мінливим характером. Вони добрі, старанні і товариські, у них багато друзів, через яких часто потрапляють у неприємні історії.

Працьовиті й неконфліктні, завдяки цьому в основному домагаються того, чого хочуть. Під гарячу руку їм краще не потрапляти, правда, вони швидко відходять. Мовчуни, охочіше слухають інших.

Воліють працювати самостійно, без помічників. Не квапляться з висновками і тому не допускають серйозних помилок.

Матвій

Ці чоловіки позбавлені честолюбних планів, їм чужий кар'єризм, вони не люблять виділятися з натовпу. Їх головна риса - надзвичайна скромність. Вони тихо і терпляче роблять свою справу, не чекаючи нагород. Буває, правда, що у Матвія раптом прокидається бойовий дух.

Матвій не терпить конфліктних ситуацій, він відчуває себе просто хворим, коли виявляється їх свідком. Миротворчість - в крові у Матвія (недарма він "дарований Богом"!).

Ці непримітні добрі люди мають тверді моральні принципи і живуть відповідно до них.

В'ячеслав

Зіткнувшись з несправедливістю, він може вибухнути, спалахнути, написати заяву про звільнення. Запальність дає знати про себе і в інших ситуаціях. Після спалаху гніву відчуває почуття незручності, стає поступливим.

У дружини бере розумну жінку, в якій цінує не тільки красу, але і почуття незалежності, самобутність і відсутність комплексів. У сімейному житті надійний, допомагає дружині возитися з дітьми. Помірно ревнивий, відносини з дружиною будує на довірі.

Розпочату справу доводить до кінця, пунктуальний, сумлінно ставиться до доручень. Однаково добре може досягти успіху в будь-якій області, хоча помітна тяга до техніки. "Осінні" мають більш жорсткий характер.

Привітання з Днем Ангела

Нехай Вас Бог благословляє

І від людей Вам буде шана,

А щедра матінка-земля

Дає наснагу Вам щорана.

Живіть щасливо сотню літ

На втіху всій своїй родині;

Хай Бог Вас береже від бід

У нашій славній Україні.

* * *

Ти святкуєш іменини,

Роки йдуть, немов хвилини

В тебе вдома Ангел був,

Він твої прохання чув,

Хай він дасть тобі любові

І молитви чисте слово,

Успіху, здоров'я, віри

І натхнення, і надії,

Хай він дасть тобі удачі

І добра у твою вдачу!

* * *

Бажаю тобі, щоб твій Ангел вночі

Тобі запалив три яскраві свічі.

І перша свіча хай горить за любов -

Не гасне, пала, розгорається знов!

Хай друга свіча шле тобі доброту

І щирість, і ласку, й людську прямоту.

А третя свіча - то є твій оберіг,

Від злої недолі щоб він уберіг!

* * *

Ангел твій небесний нехай охороняє твій дім,

Нехай любов і радість вічно будуть в нім,

Нехай він серце наповнить щастям і теплом,

Нехай тебе від бід прикриє своїм ангельским крилом!

Інші привітання Ви зможете знайти тут.