Як я люблю осінь!Словами не описати, а емоціями не передати. Ця пора особлива: пейзаж з вікна заворожує.

В шибки б'ється дощ змиваючи все на своєму шляху - ллється безупинно, як ріка,здається, дивилась би вічно. А ще ці листочки зриваються щомиті, тримаючись на ниточці , - як наше життя, будь якої миті може обірватись. І все - думки в голові закрутились, нахлинуло на роздуми. Адже завжди такої мряки, хочеться тільки лежати під теплим одіялом і пити гарячий чай,а поряд щоб були б потрібні люди які і без того,зігрівали б теплом, - це немало важливо. Відчуваю як знову і знову втягує мене у дорослі роки. Це так важко усвідомлювати що все – ти сама твориш свою долю,сама відповідаєш за сої вчинки,сама робиш вибір…Прислухайтесь,скільки важливості вкладене в слово – сама!Здається, всього 4 літери, а варті багато чого.

Пам'ятаю, всі з малечку хотіли повиростати скоріш,подорослішати. І ось пролетіли роки. Ми уже дорослі, а так хочемо назад - в ті,безтурботні дні, де гуляли до ночі просто граючись на пісочку, а зимою,в - 200 грали в сніжки. Згадали?! - а було весело. Звісно,зараз час не той:замість простих речей які нам приносили щастя, - все замінює ноутбук, ігри, додатки...Тільки не ті справжні емоції які ми отримували. Настає смуток, адже розумієш, що вони не мають таких моментів і спогадів, а від сучасних технологій такого задоволення не отримаєш.

pic

На жаль, роки не повернути і життя не зупинити, та моменти потрібно пам'ятати. Не боятись змін, а сміливо крокувати вперед, пробиватись, стукати у зачинені двері. І знайдете,зміните. Вірте в себе, в свої сили!І це змусить оточуючих повірити у вас.

Життя прожити не поле перейти - це правда. Ми маємо не падати духом і не здаватись при проблемах,як би нас життя «не ставило на коліна». Потрібно підніматись і йти, бо іншого шансу прожити своє життя ніхто не дасть. А ми не знаєм коли втратим його. Тому дякуйте, за те що маєте і прийде те що треба. Просто живіть щоб життя приносило задоволення – це важливо і не забувайте про цінності людські, бо зараз це втратило моду.

✍✍✍
Стаття учасниці проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Світлани Великої.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту