Нечасті промені сонця, що з'являються з-за осінніх хмар можете підсилити ви. Адже і в холодну пору року жінка здатна випромінювати світло, тепло, словом, виглядати бездоганною наперекір негоді. А для цього потрібно як мінімум змінити способи догляду за своїм обличчям. Тому перший місцевий ділиться основними правилами, якими варто озброїтись вже зараз.

Перше і золоте правило догляду за обличчям в осінній період - правильно підібрані креми: вранці нанеси на шкіру зволожувальний крем, ввечері - живильний. Обирати варто більш щільні структури, що створять захисну плівку і вбережуть обличчя від вітру та морозу. Найкраще використовувати креми, у складі яких є натуральні живильні масла.

Радуй своє обличчя вітамінною маскою щонайменше раз в тиждень. При цьому варто врахувати, що для сухої шкірі підійде маска з олією мигдалю, агави, паростків пшениці, авокадо. А щоб наситити жирну шкіру підійдуть маски з компонентами, які мають протизапальні властивості. Це екстракт чайного дерева, прополіс, розмарин, хвоя, лаванда.

Заховай лосьйони і тоніки, а для вмивання використовуй лужні засоби. Після їх використання потрібно нанести крем. Проводити цю процедуру варто не пізніше ніж за півгодини до виходу на вулицю.

До весни забудь про розсипчасту косметику, яку треба замінити гелевими чи кремовими рум'янами, підводками і тінями для повік. Адже вони стануть ще одним захистом для шкіри від холоду.

Даруй своєму тілу достатньо вологи. Мова йде про те, що варто пити достатньо води, не забувати про фрукти і овочі. Адже достатньо вологи дозволить організму нормалізувати роботу сальних залоз.

Приймай душ, а не ванну, адже гаряча вода сушить шкіру. При сухій шкірі варто застосовувати спеціальні олії чи гелі для душу з пом'якшувальною ефектом. Опісля душу на шкіру треба наносити лосьйон, який допоможе затриматись рідині у шкірі.