Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні домашні клопоти поглинуть вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно виконати всі господарські плани. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу. День вдалий для придбань, і розпочаті раніше клопоти про придбання нерухомості завершаться вдало. Близькі люди нададуть вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості. Вирушайте за місто, прогуляйтеся по лісі – там ви зможете добре відпочити і набратися сил.

Телець Сьогодні варто уважно поставитися до свого здоров'я. Виключіть фізичні навантаження: не варто перенапружуватися, метушитися, братися за кілька справ відразу. Спокійний відпочинок з книгою, помірні заняття улюбленим видом спорту, спілкування з близькою людиною дадуть необхідний запас міцності вашому організму і наповнять його зарядом бадьорості для подальших звершень.

Близнюки Життєвий потенціал так високий, що вам буде складно оцінити справжній стан речей. Будьте обачні: не наробіть помилок на роботі, щоб не викликати зауваження начальства або співробітників. Не виключені емоційні сплески або імпульсивні вчинки, які будуть незрозумілі для оточуючих. Схильність до драматизації проблем може призвести до скоростиглих висновків. Рекомендується не починати нових справ, а продовжувати роботу над перерваним проектом – ви можете отримати від нього вигоду.

Рак Життєвий потенціал, організаторські здібності, особиста чарівність і сексуальність мають тенденцію до підвищення. Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація раніше продуманих планів і задумів. Відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні вельми плідними і принесуть взаємне задоволення. Слідкуйте за своїм здоров'ям та здоров'ям близьких. Ймовірно загострення захворювання, яке в свій час не було прийнято до уваги.

Лев Вжиті раніше зусилля поступово почнуть приносити свої плоди. Однак на близькі результати розраховувати не доведеться, тому ви як і раніше будете зайняті пошуком додаткових доходів. У цьому вам можуть допомогти старі знайомі, з якими ви давно не бачилися, але які можуть нагадати несподівано про себе.

Діва Не варто розповідати про свої справи і гроші, щоб не викликати негативні емоції. День вдалий для торгівлі, любовних стосунків. У відносинах з людьми не допускайте деструктивних впливів, інакше це може негативно позначитися на вашому матеріальному становищі.

Терези Деяким людям цього знака, сьогодні доведеться доводити, що вони чинять правильно. Причому доводити не будете людям, які вас оточують, а перш за все самому собі. З'являться нав'язливі думки, що потрібно щось змінити в житті. Але постарайтеся з цим не поспішати, а краще все гарненько обміркуйте. Дуже вдалий період, щоб зачати дитину.

Скорпіон Скорпіонам сьогодні, слід остерігатися несподіваних проблем в особистому житті. У першій половині дня, ваша агресивність у відносинах з оточуючими, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких та родичів. До кожної проблеми, вам варто знайти конструктивні рішення, або піти на компроміс. У другій половині дня, можливі нестандартні ситуації, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки своїй винахідливості.

Стрілець Багатьом людям цього знака, сьогодні випаде унікальна можливість піднятися кар'єрними сходами і значно покращити свій матеріальний добробут. Ваш авторитет на роботі, може сильно зрости. В сім'ї постарайтеся не перестаратися, інакше проведете день у сварках.

Козеріг Будьте обережні, є серйозна небезпека переломів і травм ніг. Ваше бажання особистої свободи та матеріальної незалежності може прийняти занадто різкі форми, спробуйте нікого не образити і не накоїти необдуманих вчинків.

Водолій Є велика ймовірність раптового доходу або виграшу, щасливої знахідки або знайомства з впливовим покровителем. Можливо, трапиться цікава та вигідна справа. Можливо, ваші друзі зіграють важливу роль у вашому успіху.

Риби Сьогодні ви будете особливо красномовні і гостинні, тому сміливо влаштовуйте прийоми або самі завітайте на вечірку. Спілкування принесе багато задоволення, хоча інформація, отримана сьогодні, буде марною і непотрібною. Хороший день для того, щоб встановити дружні стосунки з впливовою людиною.