На Луганщині у Старобільську проведено концертну програму та конкурс краси серед військовослужбовців і правоохоронців у рамках проекту: «Слава Героїням!». Захід, що вже став щорічним, присвятили жінкам, які своєю працею чи службою покращують життя в Східному регіоні. До кінозали районного будинку культури прийшло сотні військовослужбовців, студентів цивільних вишів та пересічних громадян.

На початку заходу усіх присутніх привітала заступник голови Луганської обласної держадміністрації Ольга Лішик.

- Сильну державу та нашу славну область будують і чоловіки, і жінки. Останні зовсім не поступаються у патріотизмі і самовідданості сильній статі. Україна – теж жіночого роду і її треба кохати і захищати від ворогів. Зі сцени даного проекту хочу подякувати всім дівчатам, дружинам, мамам за свій важливий внесок у розбудову вільної і демократичної країни, - зауважила державний службовець. В ході офіційної частини, окремі жінки отримали відзнаки та грамоти з рук державних чиновників чи громадських активістів.

Розважальну програму продовжив конкурс краси за участі 8 представниць чарівної статі, які носять погони різних силових відомств. Потенціал красунь оцінювало журі з числа офіцерів оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», представників місцевих органів самоврядування та спонсорів проекту в особі керівництва організації «Громадянський корпус». Своє право вважатися кращою серед кращих дівчата виборювали у п’ятьох номінація: візитна картка, глянець моєї мрії, кулінарне змагання - «смаковита феєрія», конкурс талантів, дефіле у вечірніх сукнях.

Збройні Сили України представляла учасник антитерористичної операції - військовослужбовець полку зв’язку оперативного командування «Захід» старший солдат за контрактом Олеся Воробей. - Родом із Рівне нщини. До армії пішла добровільно одразу ж після школи, бо прагнула особливого і яскравого життя. Зараз вчуся заочно у Київському військовому інституті. У вільний час займаюся художнім вишиванням. Серед готових робіт: ікони, природа, різні абстракції. Мій життєвий принцип: «якщо чогось сильно прагнеш, то досягнеш», - розповіла про себе дівчина-військовослужбовець.

Між проведенням номінацій, гарний настрій усім присутнім дарували ансамбль пісні і танцю «Патруль», солістка районного Старобільського будинку культури Анастасія Макарук та вихованці районного будинку творчості дітей та юнацтва.

У підсумку конкурсу краси, журі вирішило оголосити всіх учасниць переможцями та вручити письмові подяки і цінні подарунки.

Захід завершився бурхливими оплесками глядачів та фотографуванням Українських воїнів із красунями у погонах.

Повідомляє речник Штабу АТО підполковник Віктор Шубец

pic

pic

pic