Рішення виключити з виконкому голову громадської організації «Новий Квасилів» Павла Дутка, який нещодавно запустив і активно просуває в систему електронного врядування «Розумне місто. Квасилів» прийняли депутати Квасилівської селищної ради на сесії, що відбулася 11 жовтня.

Селищний голова Квасилова Степан Горбатюк нібито звинуватив громадського активіста у небажанні співпрацювати, а також оприлюдненні рішень виконавчого комітету селищної ради в соціальних мережах, чого, на думку представника влади, робити не можна було.

У свою чергу Павло Дутко вважає прийняття подібного рішення незаконним і таким, що порушує право квасилівчан в доступі до публічної інформації:

- Про те, що мене хочуть виключити з виконкому, дізнався лише за кілька годин до початку сесії. Власне, перед самим пленарним засіданням це питання дивним чином і з’явилося в порядку денному, ніким до того не анонсоване. Взагалі ж погрози виключити мене з виконкому отримував від Степана Горбатюка впродовж останнього року регулярно. І завжди після того, як голосував на засіданнях не так, як того хотілося селищному голові.