8 жовтня в м. Врхлабі (Чехія) відбувся матч-відповідь між національними збірними командами України та Чехії в рамках Чемпіонату Європи з регбі-13 в групі С. Гра закінчилася з рахунок 64:12, впевненою перемогою України.

Представляли Рівне в національній збірній четверо спортсменів: Полюхович Вадим, Шакура Андрій, Кирильчук Володимир, Хрусюк Андрій, гравці регбійної команди НК «Верес» Рівне . До складу української делегації входив і президент Федерації регбі Рівне нської області Євгеній Голенко. В здобутку рівненських регбістів: ШакураАндрій 2 спроби та 4 реалізації, Хрусюк Андрій 1 спроба, в сумі 20 очок! Вітаємо національну збірну та рівнян з перемогою! В наступному сезоні їх чекає запекла боротьба вже у вищому дивізіоні В з командами Сербії, Іспанії, Італії та Росії.

Нагадуємо, що попередній матч, який відбувся 25 червня 2016 року у м.Рівному на стадіоні Авангард теж закінчився впевненою перемогою української збірної з рахунком 46:6, тоді у залік української збірної рівненські регбісти принесли 34 очки.