За добу на Рівненщині рятувальникам довелося ліквідувати три пожежі на території приватних господарств та одне згорання сухої трави.

Учора, 19 жовтня, в смт. Степань Сарненського району по вул. Дорошенка, 138, в одному із приватних господарств вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 14х6м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Також в місті Дубно, 19 жовтня, по вул. Космонавтів, 59, в одному із приватних господарств вогнем пошкоджено 2 м2 перекриття та пошкоджено речі домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку (цегляний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 11х10м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Цього ж дня в смт. Клесів Сарненського району по вул. Мінська, 3, в одному із приватних господарств вогнем знищено господарчу будівлю (дерев’яна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 15х10м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.

А неподалік с. Бронники Рівне нського району на землях запасу Бронницької сільської ради, рятувальника довелося гасити загорання сухої трави площею 0,5 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.