Облаштувати музичний ретромайданчик із зоною відпочинку для пенсіонерів, ветеранів, людей похилого віку та інших категорій з виконанням українських та народних пісень хочуть у Рівному.

Проект щодо цього поданий на конкурс фінансування на громадський бюджет. Ціна питання — 80 тисяч гривень.

Автор проекту Іван Боровик пропонує, щоб такий майданчик був розміщений у центральному парку міста. Таким чином хоче надати можливість пенсіонерам, ветеранам, вдовам, вдівцям, людям старшого покоління, людям з особливими потребами та іншим категоріям спілкування та обʼєднання між собою.

«Обʼєднання ветеранів, пенсіонерів, людей старшого покоління, долучення їх до активного відпочинку, полегшення синдрому самотності та спілкування вразливих категорій людей. Можливість користування майданчиком особам з особливими потребами. Проведення свят, зустрічей з музикальним супроводом, з можливим відокремленням від шумних місць - для відпочинку пенсіонерів та інвалідів. Облаштування сидячих місць, освітлення та іншої інфраструктури», - йдеться в описі проекту.

Нагадаємо, цьогоріч рівняни вперше мали можливість подати свої ініціативи на конкурс проектів, які фінансуватимуться за громадським бюджетом. Усього подали 45 проектів (17 великих та 28 малих). Це, зокрема, проекти змін у галузях комунального господарства, дорожнього господарства, транспорту, охорони здоров’я, енергозбереження, освіти, культури і туризму та спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Громадський бюджет: центральний парк Рівного пропонують освітити за допомогою сонячних батарей

Громадський бюджет: чи будуть у Рівному окремо вивозити харчові відходи?

Громадський бюджет: у рівненських дворах пропонують прокласти стежки з бруківки

Громадський бюджет: у Рівному пропонують облаштувати екопарковку

Громадський бюджет: у Рівному пішохідні переходи пропонують освітити за допомогою сонячних батарей

Громадський бюджет: у центрі Рівного можуть з'явитися вуличні меблі

Громадський бюджет: рівняни хочуть відновити парк на пагорбі Слави

Які ще проекти подані на реалізацію за громадським бюджетом — читайте у наших подальших матеріалах.