Якщо ти хочеш скинути зайву вагу - спробуй імбирний чай для схуднення. Імбирний чай для схуднення прискорює метаболічні процеси, саме тому він такий популярний.

Весь секрет криється в ефірному маслі, яке входить до складу кореня імбиру. Основними компонентами олії є гінгерол і шогаол, які підсилюють кровопостачання, а значить стимулюють травлення і обмін речовин.

1. Тонко наріж корінь імбиру, поклади його в термос і залий окропом. Пий протягом дня в будь-який час, особливо важлива чашечка чаю за пів години до прийому їжі.

2. Подрібни 1 чайну ложку кореня імбиру, залий склянкою окропу. Додай трохи меду і часточку лимона. За бажанням можеш процідити.

3. Якщо додати часник, ефект імбирного чаю для схуднення посилиться. Очисти корінь імбиру діаметром близько 5 см, наріж тонкими шматочками. Таку ж операцію виконай з двома зубчиками часнику. Залий імбир з часником в термосі окропом і настоюй пару годин, потім потрібно процідити чай. Пий як звичайний чай - коли завгодно!



імбирний чай сприяє схудненню

Також імбирний чай корисний не тільки для схуднення, але і володіє низкою інших корисних властивостей:

- Позбавляє шлунок від токсинів, є потужним антиоксидантом.

- Має знеболюючу (особливо в черевній порожнині), розсмоктуючу, протизапальну, антибактеріальну, загоюючу, бактерицидну дію.

- Ефективний при харчових отруєннях, знеболюванні.

- Допомагає боротися з відрижками, нетравленням, переїданням.

- Корисний при застуді, грипі, кашлі, захворюваннях горла.

- Знижує рівень холестерину в крові.

- Стимулює роботу щитовидки.

- Покращує кровообіг, тим самим підвищуючи здатність до навчання і покращує пам'ять оскільки укріплює судини головного мозку.

- Уповільнює старіння організму, благотворно впливає на шкіру.

Джерело