У неділю, 23 жовтня о 15 год. у відділі обслуговування користувачів документами з мистецтва Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація фотовиставки Тараса Козлишина «Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни».

На виставці представлять фотографії зроблені Тарасом Козлишиним та його побратимами у зоні бойових дій.

Демонстрація фотовиставки бійця батальйону ОУН, рівнянина Тараса Козлишина «Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни» триватиме з 24 по 30 жовтня.

Довідково:

Козлишин Тарас Миколайович народився 24 травня 1980 р. у м. Рівне . Навчався у ЗОШ № 23, потім – у Рівне нському ліцеї-інтернаті. З 1997 до 2002 навчався у Рівне нському інституті слов’янознавства Київського славістичного університету на факультеті міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародне країнознавство».

У 2002 р. вступив у Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка на факультет «Міжнародні відносини». Певний час працював у Національній службі посередництва та примирення.

З 2004 р. продовжує навчання в Німеччині у Вюрцбурзькому університеті Юліуса Максиміліана.

Учасник мітингів на підтримку Помаранчевої революції у Брюсселі.

У 2007 р. повертається в Україну – працює в сімейному бізнесі.

Активний учасник Майдану та автомайдану.

Після російської анексії займається волонтерською діяльністю, активний учасник політичних акцій.

У 2015 р. проходить вишкіл у Добровольчому батальйоні ОУН. Приймає участь у бойових діях в складі батальйону як рядовий, стрілець, кулеметник, розвідник. Тричі отримує поранення.

З грудня 2015 р. – командир резервної сотні «ОУН-Прикарпаття», керівник навчального вишколу. З серпня 2016 р. – заступник голови проводу добровольчого руху ОУН з політичних питань.

pic

pic