Делегація Рівненської облдержадміністрації на чолі з її керівником Олексієм Муляренком учора відбула до Луганської області. Окрім працівників ОДА, участь у поїздці беруть керівники Костопільського та Рокитнівського районів, повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

Перебування на Сході стало продовженням ініційованої Олексієм Муляренком акції «Не будь байдужим». У її рамках, 1 вересня жителями Рівне нщини вдалося зібрати понад 60 тонн гуманітарної допомоги. Це, зокрема, продукти харчування, виготовлені власноруч православні дерев’яні хрести та каплички.

Однією із цілей перебування на Сході України є духовна підтримка мирних мешканців цього краю, якої вони нині дуже потребують. Ці каплички будуть встановлені на лініях розмежування між тимчасово окупованими територіями України та Українською Луганщиною.

Нагадаємо, цьогоріч влітку понад 350 дітей зі Сходу України мали можливість оздоровитися в таборах відпочинку Рівне нської області.

Це був перший крок до співпраці між регіонами України.

«Своєю небайдужістю до них, ми хочемо довести те, що ми єдині, і нам болять їхні проблеми. Переконаний, що у майбутньому спільними зусиллями вдасться зробити ще багато чого корисного для українців на Сході», - відзначив Олексій Муляренко.

pic

pic

pic