Що віщують зорі рівнянам 24 жовтня:

Овен

У понеділок Овен може випробувати дивне бажання продемонструвати оточуючим свою ображену гідність. І неважливо, чи є у Овна реальні приводи для образ, все одно думки про те, що його таланти залишилися недооціненими, раз за разом будуть псувати Овну настрій.

Телець

Телець категорично не згоден з загальноприйнятою думкою, що понеділок обов'язково повинен бути важким днем. Можливо, для інших початок тижня і не дуже втішне, але тільки не для земного знака.

Близнюки

Близнюкам день обіцяє яскраві враження, можливо невелике продовження вчорашніх сюжетів. Незважаючи на початковий заряд позитиву, думки і почуття протягом дня можуть прийняти песимістичний відтінок.

Рак

У понеділок думки Раку часто обертатися навколо грошей і фінансового благополуччя, аж до того, що він ризикує зациклитися на цій темі. Щоб зайвий раз не засмучуватися, постарайтеся поменше акцентувати на негативних моментах.

Лев

У перший день цього тижня Леви серйозно затурбуються проблемами здоров'я, власного чи когось із рідних. Але консультації лікаря Леву буде мало. Він сам відкриє медичні довідники, почне вивчати енциклопедії і займеться вивченням проблеми. Тому що так Леву буде спокійніше.

Діва

Дівам зірки не рекомендують активно прагнути на передній план. Навіть якщо представилася можливість керувати подіями, зараз вам краще робити це потай, не надто афішуючи свою присутність, мотиви і наміри.

Терези

У понеділок Ваги весь день проведуть у своєму внутрішньому світі. Втім, цей світ буде дуже привабливий і сповнений безліччю феєричних фарб і образів.

Скорпіон

У понеділок Скорпіон приміряє на себе маску великого страждальця. З самого ранку водний знак ниє, стогне, крекче і скаржиться. То у вас лапи ломить, то хвіст відвалюється, то думки вас покинули, то натхнення образилася.

Стрілець

У Стрільців може виникнути необхідність тимчасово піти в тінь, приховати або «підретушувати» деякі аспекти свого життя. Корисно прислухатися до знаків або до інтуїції, якщо ви відчуваєте тиск, загрозу, особливо, що йдуть з минулого.

Козеріг

У понеділок у Козерога виникне незборимий спокуса пожаліти себе. І неважливо, якщо серйозних приводів для цього немає. Козерогові достатньо навіть маленької образи для того, щоб в душі вона виросла в грандіозну обидищу.

Водолій

Водолії ті ще зануди, в хорошому сенсі цього слова. Ваш консерватизм часом змушує близьких скрипіти зубами, але ви все одно вперті і вірні своїм звичкам.

Риби

Рибам варто тимчасово відмовитися від яскраво вираженої ініціативи, підлаштуватися під ситуацію або оточення. Активні дії, включаючи вербальну активність, початок навчання і відправлення в дорогу, краще перенести на наступний день.

Джерело: УкрМедіа