Як створювати проекти та залучати міжнародні гранти? Цьому у Рівненському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації розпочали навчати держслужбовців.

Учасників семінару привітали Віце-консул генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Марек Запур, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Рівне нської ОДА Олександр Муран та в.о. директора центру Алла Черній.

«Ви навчитесь писати проекти, аби потім отримувати кошти. Це шанс стати фахівцями і з великим успіхом застосовувати ці знання в практиці, а також вчити це робить інших», - звернувся до присутніх Марек Запур.

Практичними знаннями з державними службовцями ділитиметься один з кращих польських експертів Марцін Грабскі. Він розпочинав писати проекти ще в той час, коли Польща готувалася до вступу в Євросоюз, та продовжує їх створювати зараз. В.о. директора центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Алла Черній подякувала польським колегам за можливість співробітництва. «Це перший навчальний цикл у Рівному і важливо те, що учасники семінару зможуть не лише почути лекції, а й спробують використати набуті навички на заняттях», - зазначила керівник центру.

Нагадаємо, проект «Підготовка кадрів в сфері створення проектів та управління проектами, що базуються на зовнішньому фінансуванні» реалізує Рівне нська ОДА спільно з Генеральним Консульством Республіки Польщі у Луцьку та Волинською обласною громадською організацією «Фонд місцевого розвитку». Наступні два етапи семінару проходитимуть у листопаді.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.