Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій оголошує конкурс на розробку промо-ролика, що презентуватиме Рівне за межами нашого міста й області, а також за межами України.

Промо-ролик повинен відповідати рекомендаціям, що були надані німецьким експертом Клаусом Генгенбахом з Служби Старших Спеціалістів (SES), візит якого відбувся до Рівного в серпні 2016 року (ціль візиту: покращення іміджу міста і його пізнаваності, як місця для інвестицій).

Виготовлення ролика відбудеться в рамках Інвестиційної програми м. Рівного.

Зацікавлених осіб просять звертатися в управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Пропозиції приймаються до 18 листопада 2016 року.

Контактна особа: Роман Ширко, начальник управління

тел. 43-78-29

e-mail: strateginvest@ukr.net.

Мета

Виконавчий комітет Рівне нської міської ради зацікавлений у залученні національних та закордонних інвесторів до міста та області з метою прискорення темпів стабільного розвитку міста, а також забезпечити робочі місця для талановитих кадрів. Окрім цілого ряду доступних маркетингових інструментів, як наприклад, прямі маркетингові звернення, ярмарки, спільні конвенції та конференції, презентації та проведення інвестиційних форумів, місто Рівне потребує відеоролик для демонстрації своєї привабливості потенційним інвесторам та іншим цільовим групам.

Цільова група

Потенційні інвестори з України, Польщі, Чеської Республіки, Німеччини, Австрії, Швейцарії, Франції, Італії та Великобританії

Редактори економічних видань, ТВ та радіостанцій, PR-агентств

Комерційні/некомерційні інституції з України, ЄС чи інших країн

Консалтингові фірми

Університети та інші вищі учбові заклади

Відвідувачі ярмарок, конвенцій, інших соціальних або спонсорських заходів

Користувачі соціальних мереж, зацікавлених економічною тематикою

Члени зацікавлених урядових структур

Технічні деталі

Хронометраж відео : близько 2 хвилин для соціальних медіа (коротка версія), для інших цілей (див. Цільові групи): бл. 10 хвилин (повна версія)

Запис відео- і звукового ряду має бути високої якості, з огляду на міжнародний масштаб використання відео

Диктор (-и) повинен (-нні) мати приємний, серйозний голос; перевага має бути надана чоловічому голосові

Версії на 3 мовах : українська, англійська і німецька (польська)

З метою забезпечення автентичного, позитивного і сучасного сприйняття слід використати музичний супровід з елементами сучасної обробки традиційних мотивів. Відтак пропонується використати аудіо матеріал місцевого гурту Travel the World. Інформація у відео має подаватися у формі коротких і чітких кліпових нарізок, об’єднаних єдиним способом монтажу. Слід уникати традиційного, старого формату побудови відео, як наприклад, старий ролик Рівне нської області, зробивши натомість акцент на сучасному, менш формальному але переконливому способі подачі інформації, з урахуванням особливостей цільової групи.

Базові елементи відеоролика

Починати слід з загальної презентації краси міста з характерними краєвидами, мальовничими парками й алеями, з акцентом на історичних і сучасних будівлях, культурних та відпочинкових, а також спортивних об’єктах та видах активності. Понад усе, варто зосередити увагу на дружніх, привітних та високоосвічених мешканцях міста Рівне . Треба зосередитися на молодих, енергійних і симпатичних особистостях. З-поміж привабливих місць варто звернути увагу на: драмтеатр, Покровський собор, стару дерев’яну церкву по вул. Шевченка, ляльковий театр, музей Уласа Самчука (зовні і всередині), краєзнавчий музей, сучасний музей бурштину (на території фабрики); гарних історичних будівлях і сучасних житлових комплексах, торгівельних центрах. У сфері культури: філармонічний оркестр, танцювальні гуртки, джазовий/музичний/кіно-фестивалі, місцеві митці, наприклад, карикатурист Юрій Журавель. Також слід звернути увагу на сучасні фітнес-центри, тенісні корти, верхову їзду, спідвей, аероклуб. У сфері відпочинку важливими є рівень гастрономії, різноманіття розваг, місцеве пивоваріння. Не можна оминати увагою туристичні атракції, особливо дуже унікальний «Тунель кохання».

Презентація освітніх закладів та їх висококваліфікованих кадрів як потенційного ресурсу для потреб інвесторів.

Успішні компанії міста та думки їх власників в якості додаткової аргументації

Продемонструвати переваги сфери послуг як аргументи для інвесторів; можна продемонструвати короткі ключові факти + статистику.

Презентувати особу та/або команду міста, відповідальних за професійний супровід інвесторів; надати координати особи/ключової фігури команди з обов’язковим зазначенням відповідної Інтернет-сторінки.

Про це повідомляє Газета "7 днів".