Кожен із нас має свій День Ангела. А 28 жовтня іменини відзначають чоловіки з такими іменами як Іван, Юхим та Денис.

Ім'я Іван

У Івана розвинене почуття справедливості, він вірний і надійний товариш, який завжди прийде на допомогу і ніколи не залишить в біді. Іван може пробачити образу, завдану йому людиною, яку він поважає і любить, а от своєму ворогові він ніколи не пробачить нанесену образу і рано чи пізно помститься.

Володар імені Іван розважливий чоловік, який ніколи не діє навмання, а завжди прораховує всі наслідки своїх дій. У професії Іван воліє досягати керівних посад. У Івана важкий характер, він може бути дещо агресивним, імпульсивним і пихатим.

Ім'я Юхим

Характер володаря цього імені відрізняється підвищеною емоційністю, гордістю, самолюбством і прямолінійністю. Юхим добре розбирається в людях, тому тонко відчуває, з ким йому можна задиратися, а конфліктів з ким слід уникати. Одними з відмінних рис характеру Юхима є його мрійливість і постійні любовні переживання.

Іноді володар цього імені може надто глибоко вникнути у свої фантазії, часто такі люди знаходять себе у віртуальному світі. Йому цілком комфортно мати просто хороших знайомих, з якими він може провести кілька вечорів, а потім легко і невимушено розлучитися.

Ім'я Денис

Дениси дуже товариські й улюблені оточуючими. Ім’я Денис характеризується щедрістю і життєрадісністю. Ці люди акуратні, посидючі і мають великі здібності до навчання. Добре виконують кропітку роботу.

Значення імені Денис пов’язано з успіхом і везінням. Дениси бувають пестунами долі, щасливцями, все їм вдається легко і без особливих проблем, удача супроводжує їх у фінансових справах. Самозакоханість є основною рисою характеру володаря цього імені. Разом з тим, Дениси досить принципові і часто бувають непохитними, нав’язуючи оточуючим свою думку і не рахуючись з інтересами інших.

Вітання з Днем Ангела

Сьогодні годиться подякувать Богу

За те, що Вам янгола дав у підмогу,

Який Вас на справи благі наставляє,

Який захищає і благословляє!

Хай щастям душа Ваша чиста бринить,

Хай янгол Ваш світлий завжди Вас хранить,

Любов’ю своєю хай Вас огортає!

З Днем ангела щиро Вас нині вітаю!

* * *

Шлю вітання Вам гарячі,

Зичу янгольської вдачі,

Хай від щастя за спиною крила виростають,

Хай з Днем ангела сьогодні Вас усі вітають!

* * *

Хай твій янгол-охоронець біля тебе зажди йде,

Хай всі біди і нещастя він від тебе відведе,

Хай молитвами своїми душу він твою спасе,

І в житті, як буде тяжко, на руках тебе несе!

* * *

Більше красивих привітань з Днем Ангела Ви можете знайти ТУТ)