Гелікоптер, люди колонами і червоні стрічки: як зустрічали президента та що він наобіцяв, - далі.

Петро Порошенко прибув до Острога з Житомира гелікоптером. Приземлився на академічному стадіоні. Хоча планувалось, що президент прилетить до Рівного, а звідти з кортежем приїде до Острога. Через, що і латали в переддень приїзду дорогу до районного центру. Видно, дарма.

На Рівне нщину їде Президент. На Острожчині посилені заходи безпеки

В самому ж Острозі шаленими темпами клали бруківку.

Завітав до Острога президент один, без дружини. Подивися на частину недобудованого корпусу Острозької академії та перерізав стрічку на відкритті новозбудованої арки.

Загалом, гарант залишився задоволеним Острогом. Фото, відео та пости на сторінці у Фейсбуці викладав. Арка, яку відкривав президент та частина нового корпусу будувалась без залучення державних коштів. З власних джерел журналістів Rivne1.tv стало відомо, що президент пообіцяв виділити гроші на ще недобудований Гуманітарний корпус академії. Окрім цього, на зустрічі було вирішено створити на базі академії кримсько-татарський освітній центр.

В Острозі чекають на Президента [ФОТОФАКТ]

Глава держави зауважив, що завдяки діяльності ректора Ігоря Пасічника в академії запроваджуються новітні технології, новітні методики, відкриваються нові кафедри, запроваджуються нові дисципліни і це те, чого потребує держава. «Саме на таких ентузіастах тримається українська наука», - зазначив він.

В Острозі таки дочекалися Президента [ФОТОФАКТ]

«В Острозькій академії я відчуваю особливе піднесення. Свого часу тут зібралася команда ентузіастів, які вірили у відродження Острозької академії. Сьогодні Острозька академія — це не лише символ історії України, а вищий навчальний заклад, який відомий в усьому світі. Одним із локомотивів руху нашої оновленої європейської України є Острозька академія. Її аура та дух князів Острозьких, який витає тут, формують український патріотизм. Мені здається, що сьогодні у цьому залі присутній майбутній президент України, вихований на засадах високої духовності, моралі, патріотизму, професіоналізму та порядності. Адже саме такими є випускники Острозької академії», - зазначив під час вітальної промови Петро Порошенко.

Відео промови.

З власних джерел наших журналістів стало відомо, що у цей день до візитів Петра Порошенка було залучено 15 тисяч працівників СБУ. Нагадаємо, що 27 жовтня президент відвідав також Житомирщину.

pic

pic

pic

Рівне нська журналістка Інна Білецька теж розповіла про президентський візит. Але по-своєму.