Місяця Знак — Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада).

Овен

Зірки рекомендують всім без винятку Овнам згадати про те, як корисний режим дня. І встати потрібно по будильнику, і їсти в певний час (без різних перекусів), і влаштувати собі невелику прогулянку після обіду, і робочий день повинен бути нормальним.

Телець

Тельці можуть отримати допомогу в складному питанні. Це буде особливо до речі, якщо вам потрібно подолати черговий етап довгого шляху. Можливо, це буде медична допомога, безкоштовна юридична консультація, або інша цінна послуга.

Близнюки

Цей день Близнюкам можна використовувати для того, щоб завести корисні знайомства, заразити оточуючих своїми ідеями або навіть знайти спонсора для реалізації власних проектів.

Рак

Якщо улюблена машина раптом починає подавати якісь ледве помітні, але вже зрозумілі сигнали, ріднесенька кавоварка видає дивні звуки, а один-телефон зависає в задумі хвилин на п'ять, значить, пора відправити їх на "лікування".

Лев

Левам, особливо тим, хто веде активний спосіб життя, варто приготуватися до пригоди. Вдалий вихід із ситуації вам сьогодні гарантований, але без ускладнюючих моментів не обійдеться.

Діва

У п'ятницю у Діви як ніколи високий шанс обернути будь-яку справу до своєї вигоди. Користуючись своїм красномовством, вона легко може знайти не тільки союзників, але навіть і спонсорів, готових профінансувати її починання.

Терези

Ваш день, дорогі Терези! Не соромтеся демонструвати свої таланти. Будьте попереду всіх і вся. Просувайте свої плани і пропонуйте свої ідеї.

Скорпіон

Скорпіони можуть зіткнутися з явним або прихованим протидією своїм ініціативам. Уникнути конфліктів буде складно, якщо ви вперто прямуєте власними правилами, не готові узгоджувати свої дії з зовнішньою реальністю.

Стрілець

У п'ятницю емоції Стрільця будуть пофарбовані головним чином у позитивні кольору, з цієї причини можна надто вже не побоюватися. В цей день у вас буде можливість відірватися по повній.

Козеріг

Головне правило п'ятниці – тримати себе в руках. Навіть якщо хочеться підстрибнути і дати комусь по голові, слід зберігати спокій і стриманість, тільки так досягнете бажаного результату.

Водолій

Водолії зіткнуться з необхідністю жертви заради виконання бажання, виходу на нові рубежі. При загальній сприятливою картині, є ризик щось упустити, зіпсувати.

Риби

У Риб є всі шанси домогтися бажаного – чого б вони не побажали! Ну а добившись, Риби вже не випустять це зі своїх чіпких рук. І не здумайте заважати Рибам – в досягненні мети вони не зупиняться ні перед чим і переступлять через будь-кого.

Джерело: УкрМедіа