Сьогодні, 28 жовтня під час позачергової сесії Рокитнівської районної ради її головою було обрано представника партії БПП «Солідарність» Анатолія Кінчура. Його кандидатуру підтримали 31 народних обранців з 31-го присутніх на сесії.

За словами новообраного очільника районної ради основним своїм завданням на новій посаді він вбачає консолідацію депутатського корпусу заради процвітання рідного району та добробуту його мешканців.

— Щиро вдячний кожному депутату за підтримку та довіру, обіцяю виправдати її своє щоденною роботою на благо нашого району. Маю надію, що весь депутатський склад нинішнього скликання активно працюватиме заради підвищення рівня добробуту кожного з мешканців Рокитнівщини. На мою підтримку можете розраховувати, — зазначив Анатолій Кінчур.

До того, як очолити райраду Анатолій Кінчур працював у ній на посаді заступника голови. Нагадаємо, що вибори нового керівника райради у Рокитнівському районі стали можливі тому, що попередній керівник, депутат від ВО «Батьківщина» Григорій Мініч добровільно склав свої повноваження.

Прес-служба Рівне нської ТО партії БПП "Солідарність"