29 жовтня свій День Ангела відзначають чоловіки з іменами Олексій,Георгій,Євген,Іван,Кузьма,Леонтій та Терентій. Яке ж значення кожного з цих імен?

Ім'я Олексій

Олексії старанні, з насолодою займаються копіткою роботою. Чим би Олексій не займався, він краще за всіх буде знати свою справу. Чоловіки на ім'я Олексій честолюбні, і це допомагає їм домагатися гарного положення в суспільстві. Вони - творчі особистості.

Є у Олексія риса характеру, яку цінують всі тещі, - поступливість. Він завжди спокійний, грунтовний, працьовитий, наполегливий і добросовісний. Поступається дружині в дрібницях, але в питаннях серйозних проявляє твердість. У жінках Олексій цінує охайність.

Ім'я Георгій

У Георгія є риса, яка приваблює - це вміння вислухати співрозмовника і зберігати чужі таємниці. Де б він не працював, завжди з величезною відповідальністю поставиться до дорученої справи. У суспільстві незнайомих людей - замкнутий, в своєму колі не проти попліткувати, хоча до людей ставиться доброзичливо.

Цілеспрямований і хитрий; з жінками нерішучий. Сімейне життя з Георгієм складається вдало. Потрібно лише запам'ятати, що він не може переносити брехню. Життєрадісний, любитель веселих компаній і вечірок, він і дружину собі шукає веселу і легку на підйом.

Ім'я Євген

Євген працьовитий, подає великі надії. Перешкоди в досягненні мети вибивають його з життєвої колії, він не вміє концентруватися і подолати їх. В жінці цінує перш за все душевну чистоту, підсвідомо шукає деякої таємничості.

Євген створений для сімейного життя. Органічно не виносить скандалів, уникає сварок. На жаль, дружини часто приймають таку терпимість за безхарактерність.

Ім'я Іван

У характері Івана поєднуються сила і слабкість, добро і підступність, душевна відкритість і хитрість, ніжність і неприборкана лють. Він наполегливий, і якщо щось задумає, то часто йде напролом. Однак іноді за два кроки до мети Іван раптом робить крутий поворот, демонструючи повну байдужість до того, що ще п'ять хвилин тому становило, здавалося б, сенс його існування.

Іван відкритий світу і чуйний, він завжди в курсі справ своїх братів і сестер, тіток і дядьків. На сімейні свята зазвичай збирає всіх численних родичів, він корінням пов'язаний з ріднею і свято шанує сімейні традиції. Любить гучні застілля. Скупим його ніхто не назве.

Ім'я Кузьма

Кузьма врівноважений, здатний на неординарні вчинки. Сміливий та рішучий. Не замислюючись кидається на захист друга, завжди відстоює справедливість, часто на шкоду собі. Готовий ризикувати, може в будь-яку хвилину в корені змінити своє життя. Жити поруч з ним цікаво, але небезпечно, якщо ви не готові до постійних змін та несподіванок.

Кузьма дуже надійний: якщо щось пообіцяв, то обов'язково виконає, доведе справу до кінця. Колеги йому довіряють. Приймає близько до серця, якщо зазнає невдачі і якщо з його вини страждають товариші. Непостійний у відносинах з жінками, намагається не прив'язуватися до них, не дає ніяких обіцянок.

Ім'я Леонтій

У спілкуванні Леонтій досить важкий, вибираючи собі друзів, переслідує певну вигоду. Жадібні, не позбавлені кар'єризму, до людей ставляться з погордою. Одружуються, як правило, пізно. Завжди роблять те, що вважають за потрібне і вигідне для себе. Хоч і одружені, але завжди внутрішньо самотні й замкнуті.

Просуваються службовими сходами повільно, тому що не вміють пристосовуватися. Обов'язкові і ніколи нікого не підводять. Гарні чоловіки й батьки. Вони не дуже товариські. Як правило, ці люди дуже інтелігентні, відчувають тягу до знань, багато хто з них - ерудити. Користуються великим успіхом у жінок і самі приділяють їм підвищену увагу.

Ім'я Терентій

Доброта і безкорисливість відрізняють Терентія. Але доброта, як відомо, не завжди приносить щастя тому, від кого вона виходить. Люди часто зловживають цією якістю Терентія, і це глибоко ранить його. Терентій, як правило, - батько великого сімейства, всім своїм дітям він дає хорошу освіту.

Він відмінний господар, будь-яка робота йде на лад в його руках. Терентій товариський і гостинний, любить подорожувати, рушаючи в дорогу з усіма своїми домочадцями. Це людина твердих переконань, незалежний, не звиклий нікому кланятися. У Терентія, як правило, немає ворогів.

Привітання з Днем Ангела Ви можете знайти ТУТ)