На автодорозі «Рівне-Сарни-Староконстянтинів» поблизу села Малушка учора, 28 жовтня, близько 18:30 сталася ДТП за участі автомобілів «BMW» та «Volvo».

Від отриманих травм 26-річний рівнянин, пасажир «BMW» помер у лікарні. ЗМІ повідомляють, що загиблим є реп-виконавець Горизонт - Артем Кузнецов.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 27-річний рівнянин, керуючи «BMW», поблизу лісництва села Малушка не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Volvo» під керуванням 37-річного мешканця обласного центру.

pic

Медики доставили пасажира «BMW» до лікарні із мозковою комою та численними травмами, однак його життя врятувати не вдалося. Чоловік помер у реанімаційному відділенні Сарненської ЦРЛ близько 22 години. За попередньою інформацію, похоронять музиканта завтра.

Варто додати, що нещодавно Артем одружився. За словами молодої дружини музиканта Вікторії, останнім часом Артем говорив, що його творчість в минулому, тому основну увагу приділяв сім’ї. Із струсом головного мозку та численними забоями в травматологічне відділення доставили також і водія «BMW», його життю нічого не загрожує. Кермувальник автомобіля «Volvo» не постраждав.

pic

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобілі поміщенні на територію Березнівського відділення поліції. Досудове розслідування триває.



pic

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області