Жителі Рівненщини здали до поліції області 167 одиниць зброї.

За результатами місячника добровільної здачі зброї жителі Рівне нщини здали до підрозділів ГУНП області 167 одиниць вогнепальної зброї: 74 – гладкоствольної мисливської, 43 - холодної, 29 - саморобної, 7 – нарізної мисливської, 14 – армійських зразків.

Із загальної кількості добровільно зданої зброї 45 одиниць будуть зареєстровані в особисте користування громадян. Найбільше зброї громадяни здали у Рівному (28 одиниць), Рівне нському районі (15), у Дубенському та Костопільському районах (7 та 5), у Здолбунівському, Радивилівському районах та у Вараші (10).

Крім того, до поліції здали 526 одиниць боєприпасів, із яких: 500 – до мисливської нарізної, 26 – до зброї армійських зразків. Добровільно видали правоохоронцям 16 газових пістолетів та 4 пристрої несмертельної дії.

Правоохоронці звертаються до власників незареєстрованої зброї звернутися в службу дозвільної системи найближчого відділу поліції або в УПД ГУНП в Рівне нській області, аби уникнути кримінальної та адміністративної відповідальності, пов’язаних із вилученням зброї та анулюванням дозволів на їх зберігання чи носіння.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic

pic