Сьогодні, 1 листопада, одна із рівненських шкіл святкує свій маленький ювілей.

Повернемося у минуле:

Рівне нська загальноосвітня школа І-ІІI ступенів №14 розпочала свою діяльність у 1911 році як церковно-приходська.

У 30-х роках школа реорганізована в польську семирічку. У 1958 році було добудовано приміщення школи. На початку 60-х років збудовано приміщення спортзалу та майстерню. У 1994 році закладу надано статус середньої школи.

01.11.2011року - переїзд школи у нове приміщення за адресою вул. Боженова, 59.

08.02.2013року заклад перейменовано в Рівне нський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад № 14».

Кожна школа має свої звичаї, НВК №14 не виняток!

Кожної осені учні, вчителі та батьки збираються на своє улюблене свято – «Басівкутський куліш». Цього року забаву затіяли 20 жовтня, приурочивши до Міжнародного дня кухаря і кулінара. Юні кухарі припрошували, частували та розважали усіх, хто завітав на гостину.

Щороку члени журі не перестають дивуватися фантазії учасників. Цього разу родзинкою «Басівкутського куліша» стали креативні девізи, несподівані емблеми, «дикі» танці та запальні пісні. Майстерність учнів ще раз переконала: на Басовому Куті талановиті усі.

Усі страви були смачними та гарно засервірованими, а також приготовлені за власними фірмовими рецептами.Свято проведене у теплому дружньому колі, сподобалось усім.

"У нас найкращі викладачі!"- стверджує президент шкільного парламенту Задорожна Іванна.

Школа-родина пишається своїми традиціями і обіцяє зберегти їх.

А викладачі тут самі кращі та твердить вихованка та водночас ПРЕЗИДЕНТ ШКІЛЬНОГО ПАРЛАМЕНТУ Задорожна Іванна.

pic

Ми наголошуємо, що інформаційна кампанія «Дитяча школа медіа грамотності» проводиться Об’єднанням «Агентство «Рівне інформ». В рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

pic