Платники податків Рівненщини вносять вагомий вклад в справу відновлення миру та збереження територіальної цілісності держави.

Так, на зміцнення обороноздатності української армії, за 10 місяців поточного року, до державного бюджету надійшло понад 148,5 млн. грн військового збору. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 23,5 млн. грн.

Фахівці органів ДФС в області переконані, що стабільне надходження збору свідчить про високу відповідальність і сумлінність платників податків Рівне нщини, які зобов’язані перераховувати 1,5% від об’єкта оподаткування на реформування української армії.

Разом з тим, у фіскальній службі області звертаються до усіх роботодавців регіону, які виплачують своїм працівникам неофіційну заробітну плату і таким чином занижують військовий збір, своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків працівників.

Нагадаємо, що платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування військового збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Рівне нській області.