В селі Добрятин, що на Рівненщині, триває завершальний етап будівництва сорокаметрового дерев’яного мосту через річку Іква. Якщо попередні три мости для мешканців краю будувались без прив’язки до часових показників, то цей низьководний міст зводився за графіком та з врахуванням попередньо набутого досвіду.

Як розповів командир інженерного підрозділу майор Олексій Дем’янчук, інженерну споруду, що здатна витримати до 60 тонн, було збудовано всього за три дні.

‑ Це дуже високий часовий показник, більше того – цей міст було збудовано ц два ризи швидше від попередніх. Може видатися, що роботи виконані поспіхом ‑ це не так. Все зроблено, як годиться за технологією. Це своєрідний підсумок заходів бойової підготовки підрозділу за цей рік, а ще подарунок місцевим мешканцям, - наголосив офіцер.

З нагоди професійного свята - Дня інженерних військ – до військовослужбовців Центру дорожнього забезпечення Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України завітали представники місцевої громади. Як розповів голова Добрятинської сільської ради Микола Рудюк він вражений наскільки швидко і якісно військові вирішили проблемне питання, яке роками не могли вирішити органи державної влади та місцевого самоврядування.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівне нській області підполковник Віктор Шубец.