Гороскоп на неділю, 6 листопада:

Овен Ви сьогодні можете відчувати серйозні сумніви, що заважають прийняти якесь важливе рішення. Намагайтеся ретельно зважувати кожен свій крок. Зате коли рішення буде прийнято, то сумнівів не залишиться і сліду, а будь-які спроби змусити вас звернути з обраного ним шляху ні до чого не приведуть.

Телець Сьогодні у вас може з'явитися можливість щось виправити. Це може стосуватися і побутових питань, і робочих моментів, а може й чогось більш глобального, начебто взаємин з близькими людьми. Звичайно, нелегко признатися собі і оточуючим в тому, що наробив помилок, але, зрештою, всі люди помиляються: одні більше, а інші завжди.

Близнюки Сьогодні ви маєте всі шанси стати центром тяжіння людей. Навколишні можуть приходити до вас зі своїми проблемами, радощами, турботами, і у багатьох випадках Ви здатний надати їм реальну допомогу своїм участю або підтримкою. Ваш альтруїзм буде винагороджений — можливо, за цим заняттям ви зустрінете споріднену душу.

Рак Сьогодні продемонструвати силу в якомусь питанні — значить забезпечити потрібний результат. День наділяє вас упевненістю в собі, рішучістю і спокоєм, завдяки чому ви зможете демонструвати твердість у будь-якій важливій справі.

Лев Це дуже яскравий, барвистий день, зараз важливо бути щирими і легкими. Можна віддаватися мріям, рекомендується в цей день повністю спланувати майбутню тиждень. Спробуйте сходити в гості або на веселий захід. Там ви зможете не тільки добре відпочити, але ще й познайомитися з новими цікавими людьми.

Діва Цей день небезпечний травмами та нещасними випадками, серйозними сварками і скандалами. Ваші нерви будуть напружені. Постарайтеся обмежити спілкування і заспокоїтися. Можливі несподіванки незворотної сили, які спутають всі карти.

Терези День надає вам шанс зібрати інформацію з якогось важливого для вас питання, почути цінну пораду або відмінну ідею. Надалі все це може стати в нагоді, тому не варто відволікати увагу оточуючих на себе. Навпаки, будьте уважні самі: вчіться, слухайте, запам'ятовуйте.

Скорпіон Сьогодні вам не варто поспішати з прийняттям серйозних рішень — краще витратити час на те, щоб зібрати потрібну інформацію. Швидше за все, ви ще чого не передбачили, або не володієте всією інформацією. Щоб не наробити помилок, треба зібрати воєдино всю картину, поговорити зі знаючими людьми, знайти відповіді на питання, вивчити факти.

Стрілець Сьогодні непогано пройтися по магазинах, щоб зробити придбання для будинку і рідних. Відмінний день для покупки нерухомості. Не втрачайте пильність: у вас є хороший шанс придбати щось нове, тому не дозволяйте того, що вам призначено долею, прослизнути повз вас.

Козеріг Сьогодні ви нарешті зможете вгамувати свою спрагу спілкування. Ви будете шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо ви хочете повеселитися, слід подбати про це заздалегідь. І головне — не діяти поодинці там, де є можливість зібрати разом купу друзів.

Водолій Вам здається, що сьогодні ви зможете подолати всі перешкоди. Але все ж є деякі обставини, про які ви ще не знаєте, але які можуть зіграти доленосну роль. Тому будьте уважнішими до того, що відбувається навколо.

Риби Сприятливий для будь-якої справи день. Все задумане може втілитися в життя. У цей день можна сміливо братися навіть за ті справи, в яких не дуже розбираєтеся. У деяких людей цього знаку, є навіть можливість виграшу. Деяких сьогодні очікує приємна звістка від людини, якій вони небайдужі.