На Радивилівщині поліцейські оперативно затримали двох зловмисників, які викрали автомобіль «ВАЗ 2106». Молодики вже перебувають під вартою, їм загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Сьомого листопада до поліції повідомив 43-річний мешканець міста Радивилів, що в ніч на понеділок невідомий заволодів автомобілем «ВАЗ 2106», який він взяв на деякий час у брата дружини.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування транспортного засобу. Автівку разом із зловмисниками, які перебували напідпитку, виявили на виїзді з районного центру. Ними виявилися раніше судимі 22-річний та 21-річний місцеві жителі. Молодики на момент скоєння злочину перебували під домашнім арештом за крадіжку, тому суд змінив їм міру запобіжного заходу на тримання під варту.

За незаконне заволодіння транспортним засобом за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України слідчі готують матеріали для повідомлення затриманим про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області