Завдяки спільним відпрацюванням працівників поліції та лісового господарства на теренах області вдалося вилучити чергову незаконну лісопродукцію. По обіді вчора, сьомого листопада, поблизу села Половлі місцевий житель намагався вивезти майже шість кубів деревини породи сосна.

Працівники Сопачівського лісництва на виїзді із лісового масиву зупинили трактор Т-40 з причіпом під керуванням 24-річного жителя села Половлі. Чоловік перевозив без відповідних документів 21 колоду сосни довжиною у чотири з половиною метри. На місце події лісники викликали одразу слідчо-оперативну групу.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 246 Кримінального кодексу України. Від пояснень, куди і навіщо перевозилася деревина, чоловік відмовився. За незаконну порубку лісу йому загрожує мінімум штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців чи обмеження волі на строк до трьох років із конфіскацією незаконно добутої деревини.

Вилучені колоди сосни поміщені на територію Сопачівського лісництва, а трактор доставлений на територію відділення поліції. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині вилучили 400 кубів деревини

На Рівне нщині викрили 2 підпільні АЗС

На Рівне нщині за хабар судитимуть працівника СІЗО

У Рівному нетвереза жінка-водій намагалась втекти від патрульних

На Радивилівщині чоловіки намагались викрасти авто

Представившись банкіром, шахрай забрав пенсію мешканця Радивилівщини