Поліцейські у вересні торік припинили діяльність грального закладу в селищі Рокитне, який незаконно діяв майже рік. Слідчі направили кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом до суду. Тепер міру покарання для 55-річної жительки Львівської області визначатиме суд.

В орендованому нежитловому приміщенні підозрювана розмістила 13 гральних автоматів типу «однорукий бандит». Заклад діяв із грудня 2014 до вересня 2015 року. Для безперебійного його функціонування та проведення азартних ігор 55-річна жителька Львівської області контролювала забезпечення касирами умов роботи закладу, забирала виручені від забороненої законом діяльності грошові кошти та справно сплачувала за оренду та комунальні послуги.

Поліцейські 17 вересня минулоріч у ході проведення санкціонованого обшуку в приміщенні грального закладу в селищі Рокитне вилучили півтори тисячі гривень, отримані злочинним шляхом, 13 гральних автоматів та договір оренди приміщення.

Обвинувальний акт стосовно зловмисниці за фактом зайняття гральним бізнесом за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України направлено до суду. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.

За матеріалами СУ ГУНП в Рівне нської області.