За результатами проведених відпрацювань поліцейські області з початку тижня зафіксували 252 кримінальних правопорушення, із яких 41 — минулої доби. Правоохоронці виявили незаконне авто та його водія без документів, холодну зброю і патрони.

У Вараші поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Golf » із польськими номерами. За кермом перебував 25-річний житель села Бишляк Володимирецького району, який не мав при собі посвідчення водія.

За керування автомобілем без відповідних документів щодо нього винесли постанову про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Як з’ясувалося, автомобіль «Volkswagen Golf » перебуває на території України поза митним контролем. А в ході огляду іномарки на передньому пасажирському сидінні працівники поліції виявили холодну зброю — ніж без серії та номеру, який перевозив 31-річний пасажир, односелець водія, та не мав на це передбаченого законодавством дозволу.

Крім того, поліцейські Млинівського відділення поліції учора, 10 листопада, виявили у господарстві 43-річного мешканця села Береги 17 патронів калібру 5,45.

За фактами незаконних зберігання боєприпасів і перевезення холодної зброї відкриті кримінальні провадження за частинами 1,2 статті 263 Кримінального кодексу України. Вилучені патрони і ніж відправили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic