12 листопада свій День Ангела відзначають Леонід, Герман, Максим, Марк, Степан, Олена, Макар та Матвій.

Значення імені Леонід

З дитинства Леонід дуже серйозно ставиться до свого здоров'я. Він перебірливий у виборі їжі. Леонід досягає хороших успіхів в обраній спеціальності. На будь-якій роботі у нього встановляться добрі стосунки з товаришами і керівництвом. Причиною цього є гнучкий характер Леоніда, здатність пристосовуватися до людей і обставин, вміння залагоджувати конфлікти. Але там, де це потрібно, він здатний бути твердим, принциповим і непоступливим. Все, одним словом, залежить від обставин.

У відносинах з жінками Леоніди - це той класичний тип чоловіка, шлях до серця яких лежить через шлунок. Звичайно, Леонід не позбавлений високих почуттів, але все ж це дуже реально - вбити або приглушити ці почуття щоденними макаронами і пиріжками.

Значення імені Герман

Герман хитрий, дратівливий, запальний. Діловитий, не упустить можливості заробити. Герман чарівний, подобається жінкам. Але шлюб з ним складний. Тим часом Германи, як правило, роблять непогану кар'єру, займаючись наукою, літературою, технікою, медициною. Досягають пошани і звань.

Чоловік з таким ім’ям, як правило, володіє прекрасним інтелектом, аналітичним складом розуму. Він користується повагою у близьких і друзів, до його порад прислухаються. Герман пишається своєю пунктуальністю, відповідальністю, його дратують необов’язкові люди.

Значення імені Максим

У Максима широке коло інтересів і гарна уява, тому він може підтримувати розмову з будь-якою людиною, користуючись своєю ерудицією. Максим досить м’яка людина, його можуть звинувачувати в недостатній мужності. У нього немає особливо розвинених вольових якостей, його не назвеш рішучим, напористим або наполегливим. При цьому всьому, він відкритий і доброзичливий чоловік.

Він поступливий, легко йде на співпрацю і компроміс, він не буде з вами сперечатися і настоювати на своєму, він не упертий, якщо вказати йому на помилку він швидко її виправить. Це робить Максима чудовим виконавцем і хорошим працівником, можливо він не стане начальником, але може добитися успіхів в рамках своєї галузі діяльності.

Значення імені Марк

Ім'я Марк наділяє свого власника спокійним, сильним і твердим характером. Зазвичай це приємний чоловік, у всьому звик покладатися на свої сили, практичний, проте трохи ревниво ставиться до успіхів інших людей. Він усміхнений, привітний, кожному готовий сказати тепле слово, може пожертвувати чимось незначним заради чужого блага.

Марк зберігає приховане прагнення до успіху, але якщо це і можна назвати заздрістю, то тільки білою. Саме вона рухає володарем цього імені в його працездатності, здоровому кар'єризмі і практичності. Але в цілому спілкування з Марком надає на оточуючих приємне враження, адже він володіє хорошим почуттям гумору, високою комунікабельністю, чуйністю.

Значення імені Степан

Степан володіє почуттям власної гідності, впевненості в собі і неабияким сильним характером. Він любить похвалу і намагається уникати будь-яких конфліктів. Має високу самооцінку, вміє ставити перед собою цілі і не лякається труднощів на шляху до них.

Степан дуже товариська людина, у нього багато друзів і знайомих. Іноді створюється враження, що його знають всі навколо. Степан – улюбленець жінок. Він багато жартує, розповідає веселі історії, вміє говорити компліменти і привертати до себе увагу представниць прекрасної статі.

Значення імені Олена

Олена – товариська та приваблива жінка. Занадто вразлива, сприйнятлива і збудлива. Володіє вродженим почуттям прекрасного. Часто відкладає справи в довгий ящик, повільна. На боротьбу з лінню вона витрачає багато життєвих сил.

Характеристика ім’я Олена – несамовита і життєрадісна оптимістка фантазерка.Вона трохи замкнута, занурена у свій внутрішній світ. Але це не заважає Олені бути дуже уважною і турботливою.

Значення імені Макар

Він товариський, добродушний і відповідальний чоловік, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, так як він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто він розтрачує свої здібності даремно.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Значення імені Матвій

Матвій володіє сильним і скромним характером. Простий в спілкуванні, добродушний, неконфліктний, завжди підтримає компанію, спокійний і старанний. Матвій абсолютно не агресивний, у ньому немає злості і заздрості, його обожнюють всі навколишні люди.

Чоловік з ім’ям Матвій – безкорисливий і чесний ентузіаст. Миротворець по духу, він не терпить конфліктних ситуацій. Матвій любить посперечатися, відстоювати свою точку зору. Він привабливий і самокритичний, рідко досягає високого положення в суспільстві.