Снігопад, який від учора, 12 листопада не припиняється, ускладнив проїзд практично всіма дорогами Рівненської області.

Як повідомив начальник Рівне нського обласного автодору Володимир Квачук, наразі рух дорогами Рівне нщини ускладнено практично всіма напрямками.

- З 12 листопада техніка працює повним ходом на всіх основних магістралях. Наразі на дорогах області задіяно 120 одиниць очисної техніки. Проте ми просимо водіїв при можливості не виїжджати за місто, особливо на літній гумі, - зазначив Володимир Квачук.

Тим часом рівняни у соціальних мережах зазначають, що як не дивно, але ситуація на дорогах області краща, ніж у самому Рівному.

""Вже 12 годин валить сніг. В місті - печаль. Сліди від проходження хоч якоїсь техніки є на Соборній і Бандери. Решта вулиць- гірка, біда і журбинка. За містом- краще. Техніка працює на "Київ -Чоп", "Рівне -Луцьк" і "Рівне -Сарни", а також на "Здолбунів-Острог", - пише у своєму "Фейсбуці" журналіст Дмитро Леонтіюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне засипало снігом: на другорядних вулицях ускладнений проїзд

pic

Рівне нщина у сніговому полоні: дороги розчищатимуть до ранку [ФОТО]

Нагадаємо, за повідомленням Патрульної поліції Рівного та УКрГМЦ, 13 листопада, в зв’язку з переміщенням активного циклону з Балкан в північно-східному напрямку, очікуються складні погодні умови: сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, вітер північно-східний 15-20м/с, місцями пориви 19-24м/с, на дорогах ожеледиця та снігові замети.

pic