(*14 листопада свій День Ангела відзначають власники таких імен як Дмитро, Сергій, Федір, Єлизавета та Кузьма.*) Що ж означають такі імена та який характер властивий для їх власників?

Значення імені Дмитро

Дмитро товариський, комунікабельний, вміє знайти підхід до кожної людини. Цінується товаришами по службі, заохочується начальством. Просуваються службовими сходами з легкістю, не зациклюється на невдачах, відрізняється винахідливістю. Дмитро розумний, володіє сильною волею, часом через вибуховий характер може страждати. Він сміливий і жорстокий, але дуже привабливий. Ніколи не відмовить собі-коханому в якому-небудь задоволенні.

У Дмитра швидка реакція. Йому зрозуміло слово "треба", відповідальний, завжди зробить те, що обіцяв. Легко пристосовується до нової обстановки і домагається успіху. Але стабільність для цих чоловіків - небувала розкіш.

У любові не терпить брехні. Часто закохується, але також часто забуває своїх колись коханих.

Значення імені Сергій

Сергій життєрадісний по натурі, але його постійно що-небудь засмучує. Він цілком може порозумітися з будь-якою людиною. Часто дратується, якщо з ним не погоджуються. Він фантазер і мрійник. Саме тому майже ніколи не доводить розпочату справу до кінця. Зазвичай нерішучий. Йому потрібна постійна підтримка і "підштовхування". Страждає впертістю, але вважає, що має на це право. Мінливий, добрий і чутливий.

Любить веселі компанії, але так само любить побути один. Кращого чоловіка і батька, ніж Сергій, і побажати не можна. Він ласкавий з дружиною, уважний до дітей.

Значення імені Федір

У Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Федір здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. Відмінною рисою характеру Федора є його вміння вислухати людину. І не просто вислухати, але і дати хорошу, слушну пораду. Раціональність і приземленість Федора допомагають йому не робити поспішних рішень. Дружину собі Федір, як правило, вибирає довго.

Значення імені Єлизавета

У Єлизавети власні інтереси завжди будуть на першому місці, і свої невдачі дівчина переживає дуже важко. Дівчина з таким ім’ям часто буває справжньою інтриганкою. Легко сходитися з людьми Єлизаветі допомагає її добре розвинена інтуїція. Вона завжди знає, що сказати, коли промовчати. Ліза дуже любить галасливі компанії, де відчуває себе в центрі уваги. У той же час, вибираючи між друзями і сім’єю, вона завжди вибере сім’ю.

В характеристиці імені Єлизавета зазначається, що дівчина з цим ім’ям зазвичай має багато шанувальників. Але в сімейних відносинах жінка відрізняється вірністю.

Значення імені Кузьма

Кузьма відкритий душею, справедливий і правдивий. Реально сприймає все, що відбувається, ні з чого не робить трагедію. Кузьма здатний на неординарні вчинки, він сміливий, меткий та рішучий. Не замислюючись кидається на захист одного, завжди відстоює справедливість, часто на шкоду собі. Готовий ризикувати, може в будь-яку хвилину в корені змінити своє життя. Жити поруч з ним цікаво, але небезпечно, якщо ви не готові до постійних змін та несподіванок.

Обов'язковий в справах, надійний: якщо щось пообіцяв, то обов'язково виконає, доведе справу до кінця. Колеги йому довіряють. Приймає близько до серця, якщо зазнає невдачі і якщо з його вини підводить товаришів. Незамінний там, де потрібне живе спілкування з людьми. З ентузіазмом береться за нову справу, особливо якщо воно йому до душі. Довго зустрічається з коханою, у них може бути спільне господарство, будинок, але відносини вони офіційно не оформляють.