Через складні погодні умови поблизу смт Карпилівка автомобіль з'їхав у рів. Про це повідомляють очевидці.

Наразі тамтешні мешканці надають допомогу щодо виїзду авто. Патрульних на місце події не викликали.

Нагадаємо, в зв’язку з переміщенням активного циклону з Балкан в північно-східному напрямку, впродовж останньої доби в Рівне нській області спостерігаються складні погодні умови: сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, вітер північно-східний 15-20м/с, місцями пориви 19-24м/с, на дорогах ожеледиця та снігові замети.

Управління патрульної поліції зверталося до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтесь ременями безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкості, рухайтесь з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Пам’ятайте, що в сильний дощ чи сніг краще зупинитись та перечекати негоду. При зупинці обов’язково вмикайте аварійну світлову сигналізацію.

За недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендуємо виділити себе на дорозі. Водії повинні завчасно увімкнути на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - використовувати світлий одяг і по можливості світловідбиваючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.