Близько 19 години, 12 листопада, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу села Антонівка водій автомобіля «Volkswagen Passat B6» допустив наїзд на 66-річного пішохода, мешканця Львівщини.

Слідчі на місці події встановили, що 52-річний житель Володимирецького району, водій автомобіля «Volkswagen Passat B6», не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на 66-річного жителя Яворівського району Львівської області, який переходив дорогу на пішохідному переході. Унаслідок ДТП чоловік від отриманих травм загинув на місці.

За попередньою інформацією, чоловік приїхав на Березнівщину до родичів. Маршруткою дістався із Рівного до села Антонівка та збирався пересісти на інший автобус у напрямку Березного.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль доставили на територію місцевого відділу поліції, досудове розслідування триває. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.