Інформаційний посібник про права, обов’язки та соціальні гарантії учасників АТО представить Сектор у Рівненській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, презентують у Рівному завтра, 16 листопада.

Місце проведення - Рівне нська ОДА, к. 601. Початок - 12.00.

Учасники прес-брифінгу - головний спеціаліст у Рівне нській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Іван Тижук та представник ГО "Юридична Сотня" Олексій Кушнєр.

Пам’ятка учасника АТО розроблена юристами-волонтерами, затверджена та перевірена фахівцями з Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО та Генерального Штабу Збройних Сил України. Матеріал викладений у легкодоступній графічній формі. Покрокові інструкції допоможуть як ветеранам, так і військовим та їх сім’ям.

«Така книжечка має бути в кишені кожного учасника АТО», - зазначає голова ГО «Юридична Сотня» та розробник Пам’ятки Леся Василенко.

В рамках презентації Пам’ятки звернуть увагу на загальний рівень поінформованості ветеранів та військовослужбовців про їх права та доступ до якісної допомоги та правової підтримки.