На календарі 15 листопада, від заметілі минуло 3 дні, від попередження про неї - 5. У Рівному почистили Соборну та двори будівель адміністрацій. Інших вулиць, дворів, проспектів і навіть вокзалів ніхто ніби і не торкався.

Сьогодні,15 листопада, близько обіду приїхала на залізничний вокзал. Місце, куди з'їжджаються жителі ближніх сіл та гості з інших міст. І перше, що вони бачать, - море. Море на дорозі. Пішоходу по "зебрі" не перейти, маршрутки грузнуть у снігу, а шляхове управління за ці дні і не торкалось цього району.

Від зупинки приміського транспорту дістатись до скверу на Привокзальній площі складно. Довелось перестрибувати воду на пішохідному переході, але ідеально це зробити не вдалось - взуття промокло і намочились штани. Пішоходи намагались перейти дорогу там, де сухіше - збоку зебри.



pic

Ідемо до наступного переходу, що веде до вокзалу. Тут трохи краща ситуація. На ньому сніг ще не зовсім розстанув. Від так, його половина ще не у воді. Перейти можна, але щоб вийти на тротуар треба знову стрибати.



pic

Ідемо на зупинку тролейбуса. Тут, як і на першому переході, - море. Маршрутки намагаються зупинитись на "острівці" з льоду. Бо по-іншому люди до транспорту не зайдуть.



pic

Перед зупинкою водій намагається "відкопати" свою маршрутку. Так десь впродовж 5 хвилин. Відкопавшись поїхав. Пустий. Без людей.

Телефонуємо до Рінвенського ШЕУ. Там кажуть, що вокзал не можуть почистити вдень, бо багато людей. Пообіцяли це зробити сьогодні вночі.

На проспекті Миру ситуація не краща. Один з користувачів в соцмережі Фейсбук ділиться своїм відео. (ОБЕРЕЖНО! НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА!)

В ШЕУ пообіцяли почистити дорогу і тут. Журналісти Rivne1.tv перевірять, як виконуються обіцянки.