Як пройшов третій тиждень експерименту, з якими труднощами зіткнулась студентка читайте далі.

Передостанній тиждень експерименту я вирішила провести по-особливому. Дуже часто ми чуємо історії про людей, які не маючи ні копійки за душею йдуть у навколосвітню подорож. Згадавши, що студентський період - це найкращий час для пошуків себе, знань та подорожей, я вирішила цього тижня обов'язково відвідати хоча б сусідню область.

Оскільки я навчаюсь у Луцьку, то найближчим і хорошим варіантом для мене було місто Львів. Обдумавши все наперед, я придбала квитки, скориставшись пільговими можливостями студентського квитка. На квитки у дві сторони я витратила 70 грн.. Якщо Вас цікавить, як ще можна використати студентський квиток, читайте ТУТ.

У Львові я була лише день, проте встигла побувати як у Старому, так і у Новому місті. На їжу та дорогу у місті я витратила 60 грн.



pic

Лайф-хак від мене: на свій страх і ризик у Львові я харчувалась у кафе та продуктових магазинах неподалік залізничного вокзалу. Здавалося б, що там ціни мають зашкалювати, але мені пощастило і я справді наїлась, витративши на це менше, ніж я очікувала.

Загалом на екскурсію, яку ми влаштували собі з друзями, я витратила 130 гривень, при цьому я багато дізналась нового про місто, познайомилась з цікавими людьми та отримала масу файних, як кажуть львів'яни, емоцій і фото у соціальні мережі :)

Але нема щастя без горя. Адже така моя поїздка обійшлась мені у більшу половину мого бюджету на тиждень.

Тому, весь тиждень я купляла собі їжу у гуртових магазинах, на ринку, а наприкінці я вже навіть не їла у їдальні.



pic

На дорогу до університету я витратила трішки менше, ніж зазвичай,адже спробувала ходити пішки. Проте одного разу у мене не було просто вибору, адже з моїм транспортом трапилась проблема, яку ви можете бачити на фото нижче. Загалом, як ви зрозуміли, дорога по "катку" була веселою.



pic

Отож, за моїми підрахунками цього тижня я витратила 308 гривень. На останній тиждень експерименту у мене залишається 124 гривні. Чи можливо прожити на такі кошти - про це Ви скоро дізнаєтесь.



pic

Про другий тиждень мого експерименту можна дізнатись за посиланням: Чому студентка хотіла припинити свій експеримент вже на другому тижні?